Altele

Psihic de fier » România a întors soarta partidei cu Germania şi joacă azi în semifinale cu Polonia

Eliza Samara, Samara, România

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Iulia Necula, Daniela Dodean şi Elizabeta Samara au reuşit ieri să întoarcă partida din "sferturile" CE cu Germania de la 0-2, salvînd două mingi de meci

România joacă azi cu Polonia în semifinale şi are asigurate medaliile de bronz


Eliza Samara se prăbuşeşte pe parchetul sălii din Ostrava. Se prăbuşeşte de bucurie pentru că România a învins Germania cu 3-2 şi merge în semifinalele Campionatului European! Dacă o întrebai pe Eliza în urmă cu trei meciuri cine merge mai departe, probabil ţi-ar fi răspuns România. Curios pentru că Germania conducea cu 2-0. Dar ea şi colegele sale au crezut în şansa lor.

Au început cu stîngul, Dodean şi-a cedat partida cu 0-3, iar Samara cu 2-3. Iulia Necula a fost cea care a sunat deşteptarea, a salvat două mingi de calificare în semifinale şi a adus primul punct al României, impunîndu-se cu 3-2 în faţa lui Sabine Winter. Dana s-a scuturat şi ea de eşec şi a învins-o pe germanca Jiaduo Wu cu 3-2. Lovitura de final i-a aparţinut Elizei, care şi-a ţinut nervii în frîu pînă la ultima minge şi a trecut de Kristin Silbereisen cu 3-0. Apoi a urmat eliberarea tinerei de 19 ani. Colegele se îmbrăţişau pe margine cu antrenorul Viorel Filimon. Încă o ispravă a fetelor-minune care se întîlnesc azi de la ora 13:00 pentru un loc în semifinale cu Polonia, ţară care are în echipă două asiatice naturalizate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.