Cupa Romaniei

Reghecampf: "Cupa României este un obiectiv pentru Gloria Bistriţa"

Laurenţiu Reghecampf, Reghecampf, Gloria Bistriţa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oficialii Gloriei Bistriţa au comentat tragerea la sorţi a "şaisprezecimilor" Cupei României, fază a competiţiei în care ardelenii vor întîlni formaţia Astra II Giurgiu, care activează în Seria I a Ligii secunde.


"Întotdeauna meciurile de Cupa României au fost speciale, au apărut multe surprize, nu degeaba este numită competiţia KO. Ne dorim să nu avem şi noi parte de vreo surpriză neplacută, sperăm să ne calificăm în optimi", a spus Jean Pădureanu, preşedintele Consiliului Director al Gloriei.

"A fost o tragere bună pentru noi, trebuie să trecem mai departe. Pentru mine Cupa României înseamnă foarte mult, este un obiectiv şi îmi doresc să ne calificăm cît mai sus în această competiţie. Jucătorii ştiu acest lucru. Aşteptăm cît mai multă lume la stadion să facem împreună un spectacol frumos, vom avea două meciuri consecutive pe teren propriu săptămîna viitoare, cu FC Braşov în campionat şi cu Astra 2 în Cupă", a spus antrenorul Gloriei, Laurenţiu Reghecampf, conform site-ului oficial al ardelenilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.