Europa League

Emeric Ienei: "Ilie Dumitrescu trebuie să demonstreze că este antrenor de Steaua"

Ilie Dumitrescu, Dumitrescu, Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul mare antrenor al Stelei, Emeric Ienei, a vorbit despre jocul formaţiei din Ghencea în perspectiva partidei de la Liverpool, de joi seară.

"Ilie Dumitrescu trebuie să îi convingă pe jucători că Liverpool nu traveresează un moment prea bun. Fiecare jucător vrea să joace cît mai bine, ce fotbalist vrea să se facă de rîs?

Au trecut foarte puţine etape ca să îmi fac o părere despre Steaua lui Ilie Dumitrescu, a fost un moment greu la Steaua, iar acum ultimul meci de la Urziceni a bulversat un pic jocul echipei datorită folosirii jucătorilor de la Unirea.

Este devreme să spună Ilie Dumitrescu că îşi va da demisia dacă nu vor mai exista şanse la titlu. El trebuie să demonstreze că poate fi antrenor la Steaua.

Sînt suporteri şi suporteri, probabil că un grup de spectatori nu a digerat înfrîngerea de la Urziceni, mai ales după ce au fost transferaţi de acolo atîţia jucători şi chiar au evoluat", a spus Emeric Ienei la televiziunea sportro.


Partida Liverpool - Steaua se dispută joi seară în grupa K a Europa League, fiind transmisă în direct de PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.