Liga 1

Stoichiţă: "Nu poţi rîde de Steaua sau de Barcelona după un singur meci"

Mihai Stoichiţă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul antrenor al Stelei Mihai Stoichiţă e de părere că eşecul Stelei de la Urziceni a fost un simplu accident şi crede că echipa lui Ilie Dumitrescu are experienţa necesară pentru a obţine un rezultat bun.


"A fost un accident ce s-a întîmplat la Urziceni, eu cred că Steaua are puterea să revină într-un meci de asemenea nivel, ca cel cu Liverpool. Steaua e o echipă cu mare experienţă, revine şi Bănel, mai sînt Stancu, Kapetanos, jucători care vor să se afirme, ca Răduţ. Nicoliţă are un moral foarte bun, poate patronul vrea să-l stimuleze, poate d-asta îi aminteşte de autogolul de pe Bernabeu.

Orice antrenor din lume îşi doreşte să subordoneze echipa adversă. Ilie, folosind acest cuvînt, vrea să aibă o echipă puternică. Le arată meciuri ale unor echipe puternice din Europa.

Nu poţi rîde de Steaua sau de Barcelona după un singur meci, la Urziceni a fost un accident. Am vorbit cu Ilie, i-am zis că el a gîndit bine meciul, trebuia să se apere. Nu sînt avocatul nimănui, dar ce s-ar fi întîmplat dacă ar fi jucat frumos şi ar fi pierdut cu 0-2?! Acum echipa are şansa să se revanşeze în meciul cu Liverpool.

Eu n-am avut obiectiv în Europa League anul trecut, la Steaua. Am şi zis, voiam campionatul.

Problema Stelei acum e apărarea, nici Abrudan, nici Geraldo nu au confirmat. La Urziceni sînt 5 jucători în jurul unui adversar, plus portarul, iar fotbalistul advers dă gol", a spus Stoichiţă la "Contraatac", de la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.