Europa League

După chinul de la Urziceni, steliştii sînt aşteptaţi pe Anfield de un gazon perfect!

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trimişii Stelei la Liverpool au fost uimiţi de gazonul de pe Anfield, "cel mai bun pe care am jucat vreodată". Roş-albaştrii au evoluat la Urziceni, acum patru zile, pe cel mai prost teren din Liga 1.



Stancu, Tănase şi restul roş-albaştrilor nu mai au scuze: terenul de pe Anfield e perfect! Fotbaliştii s-au plîns des de cînd a început sezonul de calitatea proastă a gazonului de pe Ghencea, iar sîmbătă au dat, la Urziceni, peste un teren dezastruos, cu porţiuni fără iarbă. Roş-albaştrii au mers la Liverpool zilele trecute, să inspecteze stadionul şi hotelul în care vor fi cazaţi.

Pe Anfield, au rămas uimiţi de teren: "E cel mai bun pe care am jucat vreodată! E perfect!". Englezii le-au transmis că au primit şi de la UEFA complimente pentru gazonul lor, considerat cel mai bun al unei participante în cupele europene. Steliştii au recunoscut şi tehnologia pe care o folosesc la Liverpool, aceeaşi pe care au văzut-o la Enschede, în sezonul trecut din Europa League. Adică utilizarea luminii calde, emisă de nişte aparate, pentru îngrijirea ierbii.


Rezistă şi pe ploaie

Unirea Urziceni a jucat în februarie anul acesta la Liverpool. Ialomiţenii au rămas şi ei surprinşi de gazonul impecabil al englezilor la antrenamentul oficial, pe care l-au efectuat cu o seară înaintea partidei. "E incredibil! Plouă întruna şi totuşi iarba nu e afectată deloc!", s-au mirat Mihai Stoica şi jucătorii Unirii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.