Liga Campionilor

Felix Magath s-a păcălit cu Ciprian Deac

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul "minerilor" l-a titularizat neaşteptat pe ex-clujean, pentru a-l înlocui în minutul 45, obligat şi de jocul lui slab, şi de eliminarea lui Howedes.



Ciprian Deac a avut aseară parte de două surprize. Prima a fost foarte plăcută. Antrenorul lui Schalke, Felix Magath, l-a titularizat neaşteptat contra lui Lyon (0-1), oferindu-i astfel posibilitatea de a debuta în sfîrşit în tricoul alb-albastru.

Numai că bucuria ex-clujeanului a fost de scurtă durată. Folosit în linia mediană, pe flancul stîng, "tricolorul" n-a intrat în jocul minerilor aşa cum şi-ar fi dorit antrenorul. Iar în duelurile cu adversarii fie a apelat la fault, asupra lui Reveillere, fie a rămas jalon, ca în minutul 41, cînd Gourcuff a trecut elegant de el, dar a şutat "alături".

Oricum, timpul scurs i-a ajuns lui Magath ca să-şi dea seama că a făcut o greşeală cu Ciprian. Că a aruncat în luptă un jucător căruia îi mai trebuie timp pentru a se integra în echipă. Şi pentru că avea de suplinit inclusiv eliminarea unuia dintre fundaşii centrali, Howedes, l-a sacrificat fără să mai aştepte sosirea pauzei, înlocuindu-l chiar în minutul 45, cu un apărător, Joel Matip.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.