Liga 1

MM Stoica: "În ultimii ani, în Europa s-a auzit doar de Unirea Urziceni" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mihai Stoica dezvăluie motivele pentru care a decis să renunţe la Unirea Urziceni şi spune că nu îl condamnă pe patronul Dumitru Bucşaru pentru decizia de a remania echipa.

"N-am dorit să vorbesc despre fotbal cu presa pentru că nu aveam nici o calitate oficială. Era o situaţie dificilă la fostul meu club, n-avea nici un sens să-mi dau cu părerea în acele momente. Fusesem informat despre ceea ce avea să urmeze la Urziceni, am avut o discuţie principială cu patronul şi am observat că locul meu nu mai este acolo.

Nu aveam cum să nu fiu de acord cu ceea ce a făcut Dumitru Bucşaru. Am bătut record după record, în Europa s-a auzit doar de Unirea Urziceni chiar dacă trofeele interne au fost luat în majoritate de CFR Cluj în ultimii ani. E incredibil că nu am reuşit să atragem oameni, am suferit foarte mult  de fiecare dată cînd aveam stadionul gol.

M-am despărţit de Mitică Bucşaru în condiţii decente, nici nu avea cum să fie altfel. Am fost respectat, lăsat să-mi fac treaba cum ştiu mai bine şi să-mi aduc oamenii de care aveam nevoie pentru a asigura succesul clubului la care lucram", a spus Mihai Stoica la Fanatik Show, pe Digisport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.