Liga 1

Ultimatumul lui Maftei: "Mai aştept doar pînă luni"

Vasile Maftei, Maftei, Unirea Urziceni, Rapid

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul Unirii e dezamăgit că nimeni de la Rapid nu l-a mai căutat şi se gîndeşte să dea curs altor oferte, chiar şi celei de la Dinamo


Giuleştenii par să fi uitat de Vasile Maftei (29 de ani), iar fostul căpitan din Grant spune că s-a săturat să aştepte şi că e dispus să accepte orice altă propunere. "Am ajuns în situaţia asta pentru că mi-am dorit şi vreau din tot sufletul să mă întorc la Rapid. Aş fi putut pleca în altă parte înainte să se termine perioada de transferuri, dar am aşteptat să mă întorc acasă. Să fie clar, nu mă autopropun! Dacă nu e nevoie de mine sau dacă nu sînt bani, nu e nici o problemă", a răbufnit Maftei.

Chiar dacă pînă acum a spus "nu" celor de la Dinamo, fundaşul ar putea ajunge în Ştefan cel Mare, în cazul în care Dinu Gheorghe nu se înţelege cu Dumitru Bucşaru în privinţa transferului său. "Aştept pînă luni! Dacă Rapid nu mă ia, iau în calcul orice altă ofertă. Nu pot să rămîn la Urziceni doar din dragoste pentru alb-vişiniu", a spus liderul ialomiţenilor. Dinu "Vamă" a susţinut în mai multe rînduri că afacerea e ca şi parafată, Maftei urmînd să revină în Giuleşti săptămîna viitoare.


Cum se mai poate realiza transferul
Chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat, transferul tot se mai poate realiza. Fotbalistul a depus memoriu la LPF pe 10 septembrie, în ultima zi de mercato, şi va fi declarat liber cu acordul clubului Unirea. În situaţia asta va putea semna cu orice altă echipă. Cazul său va fi judecat săptămîna viitoare.


"Andone mă vrea la Dinamo şi le mulţumesc celor de acolo pentru interes, dar eu sînt rapidist. D-asta i-am refuzat, însă dacă nu mă duc în Giuleşti, e posibil orice"
Vasile Maftei, căpitan Unirea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.