Altele

Criza face ravagii în sport: Alina Dumitru a pierdut titlul mondial din cauza absenţei unui doctor în delegația de la Tokyo! :S

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alina Dumitru a cucerit medalia de la bronz la Campionatele Mondiale de judo care s-au desfăşurat la Tokyo (Japonia).

 

La revenirea în ţară, campioana olimpică, a declarat: "Am prins o zi foarte proastă, iar acest lucru m-a dat peste cap. O astfel de zi îţi poate strica toată pregătirea, dar ce puteam să fac..."

Românca a explicat că, în ziua competiţiei, a pierdut meciul din semifinale din cauza menstruaţiei. Din cauza absenţei unui doctor în delegaţia care a făcut deplasarea în Japonia, Alinei nu i-au putut fi administrate vitaminele necesare pentru a-i putea întîrzia ciclul, în aşa fel încît să nu fie probleme la un posibil control anti-doping.

"Din păcate, ciclul mi-a venit chiar în ziua concursului, cu o jumătate de oră înainte de meciul din semifinale cu japoneza. Mi-a fost foarte greu, pentru că în prima zi stau în pat, nu pot să fac nimic! M-am supărat foarte tare pentru că eram în formă bună, mă simteam bine şi eram motivată", a declarat Alina Dumitru pentru libertatea.ro!

"M-a deranjat faptul că s-a întâmplat pentru prima dată cînd, la un Mondial, am făcut deplasarea fără medic. Nu înţeleg de ce doctorul nu a venit", a adăugat judoka.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.