Europa League

Pozne şi cu polonezii. Juve remizează cu Lech

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 17 septembrie 2010

Condusă cu 2-0 în minutul 30, Juventus a revenit spectaculos. "Dubla" lui Chiellini şi golul lui Del Piero n-au fost suficiente. Letonul Rudnevs, hat-trick, a egalat în prelungiri!


Juventus a tremurat şi-n Europa League. Degeaba a reuşit să revină fantastic de la 0-2. A repetat thrillerul cu Sampdoria şi scorul (3-3), Lech Poznan chinuind-o teribil la Torino.

Primele 45 de minute au prelungit deriva din campionat. Squadra lui Del Neri a pornit aseară meciul practic cu handicap. Faultul urît comis de Felipe Melo în careu nu a putut fi reparat de Manninger şi Rudnevs a deschis scorul. Lech s-a ţinut în continuare de pozne şi acelaşi atacant leton a realizat "dubla". 2-0 după o jumătate de ceas pe "Olimpico", în care torinezii au creat pericol doar prin Del Piero şi Iaquinta. Dar ceea ce nu au reuşit oamenii ofensivi a făcut Chiellini. Gol psihologic cu capul, la o fază fixă, chiar înaintea pauzei: 1-2.

Tot stoperul "bianconero" a echilibrat situaţia pe tabelă, replicîndu-i lui Rudnevs. De data asta şut la colţ, însă tot din fază fix, cornerul bătut de Del Piero (50). Căpitanul, intrat în al 18-lea an la Juventus, a răsturnat rezultatul printr-o realizare de excepţie. O "rachetă" sub transversală, de la 30 de metri, chiar la mijlocul reprizei, fără şanse pentru Kotorowski. Krasici putea risipi emoţiile, dar Juve parcă nu se simţea bine dacă nu suferea pînă la final. Chinul a devenit chiar durere, Rudnevs reuşind hat-trick-ul în al doilea minut de prelungire! Tot un trasor imparabil din afara careului. 3-3 şi criza continuă pentru Del Neri şi compania.


Grupa B / ARIS - ATLETICO 1-0 Supercampioana K.O.!
Surpriză de proporţii ieri la Salonic. Deţinătoarea trofeului şi învingătoarea lui Inter din Supercupă s-a predat în faţa modestei Aris. Formaţia lui Hector Cuper, care nu l-a avut nici pe banca de rezerve pe fostul stelist Toja, a dat lovitura decisivă prin golazo-ul semnat de Javito (59). Putea ieşi şi mai rău pentru spanioli dacă De Gea nu era într-o zi inspirată sau dacă nu-l salva bara la ocazia lui Koke din minutul 69. Atletico l-a băgat şi pe Reyes, însă Diego Costa nu a salvat nici măcar un punct, iar Forlan a fost aproape inexistent în Grecia!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.