Liga 1

Copos: "Rapid este mult mai puternică decît Craiova, îmi doresc foarte mult să cîştigăm"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finanţatorul Rapidului, George Copos, se pregăteşte pentru meciul din această seară cu Universitatea Craiova. Copos crede că în acest moment Rapid are cea mai bună apărare din campionatul intern şi chiar dacă-l consideră pe Piţurcă unul dintre cei mai valoroşi antrenori din fotbalul românesc, Rapid trebuie să cîştige în Bănie.


"Meciul din această seară dintre Craiova şi Rapid este care pe care. Am foarte mult respect şi admiraţie pentru Craiova, este o echipă puternic cu jucători talentaţi, o echipă care a dat jucători foarte buni fotbalului românesc. Sînt convins că va fi un meci greu pentru că şînt foarte orgolioşi după ce au pierdut etapa trecută cu Pandurii.


Echipa noastră este mai bine organizată, avem poate cea mai bună apărare pe care a avut-o Rapid vreodată. Despre Victor Piţurcă ce pot să zic. Este unul dintre cei mai valoroşi antrenori din România, un antrenor cu multă experienţă, dar Rapid este mult mai puternică şi îmi doresc foarte mult să cîştigăm acest meci", a precizat Copos la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.