Europa League

Replică-şoc a arbitrilor!

Cesar Muniz Fernandez, Muniz Fernandez, Spania

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ieri dimineaţă, în cursa Liverpool-Amsterdam, un român i-a reproşat lui Muniz penalty-ul acordat englezilor. "Mai deschideţi gura la 4-1?!" a ripostat unul dintre asistenţi


La 8 ore de la terminarea partidei Liverpool - Steaua 4-1, cei 6 arbitri spanioli s-au urcat în avionul de Amsterdam. Cu aceeaşi cursă au călătorit şi mai mulţi români care s-au dus în Anglia pentru a vedea pe viu întîlnirea.

"Centralul" Muniz a fost repede reperat la bussines class şi apoi abordat în engleză: "Mister, nu ţi-e un pic ruşine pentru ce ai făcut aseară?". Ibericul nu a reacţionat, schiţînd doar un zîmbet. "N-a fost nici vorbă de penalty, aşa ceva nu se face", a continuat românul.

Imediat, în discuţie a intervenit unul dintre asistenţii lui Muniz: "Mai vorbiţi la scorul ăsta? A fost 4-1, ce mai e de discutat?". Muniz a avut ultimul cuvînt: "A fost penalty clar, am văzut foarte bine, mergeţi pe mîna mea". ;)


"Dacă arbitrul a dat acel penalty, care nu ştiu dacă a fost, atunci trebuia să ne dea şi nouă la o fază aproape identică la scorul de 3-1, dar n-a făcut-o"
Ilie Dumitrescu, antrenor Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.