Liga 1

Şumudică după meciul cu CFR: "Îi promit lui Răduţă că va juca la Craiova!". Aseară au evoluat Cassio şi Sburlea!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nemulţumit de prestaţia lui Lucian Răduţă în debutul partidei cu CFR Cluj din etapa precedentă, Marius Şumudică l-a schimbat pe atacant după numai 35 de minute cu portughezul Cassio, cel care avea să aducă victoria giuleştenilor prin dubla din minutele 58 şi 90+1.

La finalul jocului, Şumudică a explicat motivele înlocuirii şi a spus că îi va oferi lui Răduţă şansa de a evolua şi în etapa viitoare, cu Universitatea Craiova.

"I-am promis lui Lucian că va juca şi contra Craiovei indiferent de evoluţia pe care a avut-o cu CFR. Aşa am gîndit, că el trebuie să iasă din teren pentru că nu a fost prea inspirat deşi ne-am creat suficiente situaţii favorabile", a explicat tehnicianul.

Şumudică şi-a schimbat însă planurile în decursul săptămînii. Titular contra Universităţii a fost din nou Cassio, iar în minutul 58, Rapid a forţat prin introducerea lui Sburlea în locul lui Cesinha. Încurcat probabil şi de eliminarea lui Herea din minutul 59, antrenorul giuleştean l-a lăsat pe bancă pînă la final pe Răduţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.