Campionate

Gabriel Tamaş: "Am luat o gură de aer proaspăt"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

West Bromwich Albion a înregistrat a doua victorie din Premier League, după 3-1 cu Birmingham City, şi împreună cu o remiză are în total 7 puncte după 5 etape. La mijlocul săptămînii, formaţia lui Gabriel Tamaş are meci de Cupă cu Manchester City, după care se duce la Londra să dea piept cu Arsenal.


"Am luat o gură de aer proaspăt prin succesul de acasă cu Birmingham, mai ales că există o rivalitate cu această grupare. Am dovedit că avem o forţă incredibilă pe propriul teren, asta datorită şi susţinerii pe care o avem din partea publicului. Am fost conduşi cu 1-0, dar golurile lui Odemwingie şi Olsson ne-au securizat o victorie ce putea fi la un scor mai mare. Am avut şi eu ocazia de a marca, dar n-a fost să fie. Poate prima mea reuşită din Premier League va fi într-un meci memorabil, cine ştie?! Avem o echipă ce poate deveni una din surprizele frumoase ale Premier League", a declarat internaţionalul român pentru gsp.ro.

Tamaş este unul dintre preferaţii managerului Roberto di Matteo, italianul considerîndu-l pe român indispensabil pentru jocul defensiv al lui West Brom. Pînă în acest moment, ex-dinamovistul a bifat toate cele 450 de minute jucate de West Brom în Premier League.

Transmite-i un mesaj de susţinere singurului român din Premier League!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.