Liga 1

Andone: "Am dominat fără drept de apel, meritam victoria. Aşa a vrut soarta azi să nu cîştigăm"

Ioan Andone

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul lui Dinamo, Ioan Andone, spune că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi, care au dat dovadă de dăruire, însă şansa nu a fost de partea "cîinilor" azi.

"Am făcut şi azi greşeli în apărare, dar am dominat jocul în permanenţă, meritam victoria. I-am rugat, sînt greşeli colective, nu individuale. Sînt chestii de concentrare sau de siguranţă prea mare în sine. I-am dominat fără drept de apel, am pus presiune, ne-am creat ocazii de gol. Aşa a vrut soarta azi, din păcate ne îndepărtăm de podium. Urmează o săptămînă grea, meci în cupă, apoi la Urziceni.

L-am pierdut şi pe Cristea azi, a ieşit accidentat, vom vedea ce vom face. E greu, e o perioadă grea. Jucătorii s-au angajat la efort azi, nu am ce să le reproşez, greşelile sînt omeneşti. Dacă stai să te aperi nu faci greşeli, dacă încerci să joci, greşeşti.


M-am bucurat pentru Danciu, pentru forma lui bună, o să mai rulez lotul. A fost contact, s-a văzut clar. N-a avut curajul să dea al doilea penalty. E treaba comisiilor de ce nu a dat. I-a fost frică. Am avut două penalt-uyri, nu ni s-a acordat unul.

N'Doye a şutat bine, dar n-a fost să fie. Trebuie să fii cretin să crezi că Ousmane are primă la fiecare gol de 2.000 de euro. Chiar am întrebat asta, nu e deloc adevărat.

La meciul ăsta aveam primă, la 19:15 au venit şefii şi ne-au anunţat că avem primă. Din păcate, nu am luat-o, la Braşov nu am avut primă", a spus Andone la conferinţa de presă de după meciul pierdut cu 1-2 în faţa lui FC Vaslui.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.