Stranieri

Max Nicu, decisiv pentru Freiburg. Vezi toate evoluţiile stranierilor!

Articol de Vlad Pahonţu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Statistica stranierilor în acest week-end:

Goluri marcate: 2
Pase decisive: 3
Autogoluri: 1
Cartonaşe galbene: 9
Cartonaşe roşii: 0



GERMANIA (Bundesliga)


- Ciprian MARICA (STUTTGART – M’Gladbach 7-0 // După 4 etape a venit şi prima victorie a celor de la Stuttgart, la un scor uluitor: 7-0 în faţa Borussiei M’Gladbach. Pogrebnyak a reuşit hattrick-ul şi a fost înlocuit de Marica, în minutul 74. Cu 10 minute înainte de finalul partidei, românul a marcat primul gol al sezonului, asistat de Didavi)

- Max NICU (Frankfurth - FREIBURG 0-1 // Nicu a contribuit 50% la victoria lui Freiburg, după ce i-a pasat decisiv lui Rosenthal, în minutul 89. Mijlocaşul român intrase pe teren  de 19 minute, în locul lui Makiadi)

- Alexandru IONIŢĂ (Bayern - KOLN 0-0 // Koln a obţinut un punct important pe Allianz Arena, terminînd la egalitate cu Bayern. Ioniţă a intrat pe teren în ultimul minut regulamentar, în locul lui Clemens)

- Ciprian DEAC (SHALKE 04 - Dortmund 1-3 // Transferat de la Cluj în această vară, Deac a jucat în cel de-al doilea meci pentru Shalke, după ce săptămîna trecută evolua în Liga Campionilor, împotriva celor de la Lyon. Deac a fost înlocuit la pauză de către Edu şi echipa sa rămîne singura formaţie din Bundesliga fără nici un punct după 4 etape)

- Vlad MUNTEANU (WOLFSBURG – Hannover 2-0 // Vlad Munteanu nu a fost inclus pe foaia de joc şi nu a jucat nici un minut pentru Wolfsburg în această ediţie din Bundesliga)

Clasament Bundesliga (etapa 4): 1.Mainz (12 pcte)…4.Freiburg (9)…12.Koln (4)… 14.Stuttgart (3)…17.Wolfsburg (3), 18.Shalke (0)


ITALIA (Serie A)

- Cristi CHIVU (Palermo - INTER 1-2 // Chivu a fost titular pentru Inter în succesul de la Palermo, cu scorul de 2-1. Inter se află la egalitate de puncte cu liderul, Cesena)

- Ştefan RADU (Fiorentina - LAZIO 1-2 // Ştefan Radu a fost integralist în victoria obţinută de echipa sa la Florenţa şi a primit un cartonaş galben înainte să intre la vestiare)

- Dorin GOIAN
- Cristi MELINTE


PALERMO - Inter 1-2 // Palermo a pierdut pe teren propriu în faţa campioanei de sezonul trecut, fără ca vreun român să fie prezent pe foaia de joc a gazdelor

- Bogdan LOBONŢ (ROMA – Bologna 2-2 // Lobonţ a fost rezervă pentru AS Roma)

- Adrian MUTU (FIORENTINA - Lazio 1-2 // Mutu nu a putut fi folosit de către gazde din cauza suspendării impuse ca urmare a utilizării de subsanţe interzise)


ANGLIA (Premier League)

- Gabriel TAMAŞ (WBA – Birmingham 3-1 // Tamaş a bifat al cincilea meci în Premier League ca integralist, în victoria cu 3-1, de pe teren propriu, împotriva echipei din Birmingham)


SPANIA (La Liga)

- Cristi PULHAC (HERCULES - Valencia 1-2 // Indisponibil, Pulhac nu a fost inclus pe foaia de joc a celor de la Hercules şi debutul pentru Hercules a fost încă o dată amînat)


FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (MONACO - Toulouse 0-0 // Atacantul român a fost accidentat şi antrenorul Lacombe nu a putut să îl folosească în partida de pe teren propriu, cu Toulouse)


TURCIA (Super Lig)

- Nicolae DICĂ (Trabzonspor - MANISASPOR 1-3 // Fără ca Dică să fie selecţionat pentru această partidă, Manisaspor a reuşit prima surpriză în Turcia, cîştigînd pe terenul ocupantei locului secund, Trabzon, cu 3-1. După ce gazdele au deschis scorul prin Inan (‘9), Manisa a revenit cu o dublă a lui Makukula (’41, ’69) şi o reuşită a lui Simpson (’45), adunînd primele puncte în această ediţie de campionat)

- Florin CERNAT (KARABUKSPOR – Genclerbirligi 3-0 // Cernat a început partida ca titular şi a dat pasa decisivă la primul gol al gazdelor, în minutul 23. A părăsit terenul în minutul 76, la scorul de 2-0, înlocuit de turcul Elmas)


GRECIA (Super League)

- Mugurel BUGA (Ergotelis - XANTHI 1-0 // Mugurel Buga nu a putut să îşi ajute echipa rămasă în 10 oameni din minutul 64, după eliminarea lui Mbertos. Buga a intrat pe teren în minutul 89, înlocuindu-l pe Adefemi)

- Victoraş IACOB
- Bogdan MARA


IRAKLIS - Larissa 1-0 // Ambii români au început partida ca titulari, dar doar Iacob a fost integralist, Mara părăsind terenul în minutul 59, lăsîndu-I locul lui Garcia, care avea să fie eliminat în ultimul minut de joc. Iacob a primit al doilea cartonaş galben din tot atîtea meciuri disputate în acest sezon


UCRAINA (Premier League)

- Mircea LUCESCU
- Răzvan RAŢ


ŞAHTIOR - Tavria 4-1 // Lucescu l-a titularizat pe Răzvan Raţ în defensiva Şahtiorului, fundaşul încasînd un cartonaş galben, în minutul 85

- Cornel BUTA
- Adrian NEAGA
- Sorin PARASCHIV


(VOLYN – Ilişiveţ 3-1 // Paraschiv reuşeşte să marcheze la cel de-al doilea meci al său în tricoul lui Volyn. Sorin a deschis scorul în minutul 61, iar pe lista marcatorilor, de la gazde, i-au mai urmat Maicon şi Stevic. Neaga a fost înlocuit înainte de pauză cu Pichkur, în timp ce Buta nu s-a regăsit nici măcar pe lista rezervelor)

- Ionuţ MAZILU
- Florin ŞOAVĂ


ARSENAL KIEV - Kharkiv 0-1 // Mazilu a fost singurul român care a jucat în acest meci, Şoavă nefiind convocat la gazde)

- Ciprian TĂNASĂ (Metalurg Z. - METALURG DONEȚK 1-2 // Metalurg a cîştigat a cincea partidă a sezonului, fără Tănasă pe teren, suspendat după ce a fost eliminat în etapa trecută)

- Tiberiu GHIOANE (Zorya - DINAMO KIEV 1-2 // Ghioane a fost doar rezervă pentru Dinamo Kiev)

Ukraina Premier League (etapa 10): 1.Şahtior (25 pcte), 2.Dinamo (23)… 6.Metalurg (17)…8.Arsenal (14)… 10.Volyn (13)


OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (UTRECHT – Venlo 3-2 // Integralist, Neşu a fost avertizat de către arbitrul Wouters cu un cartonaş galben, în minutul 80. Cu această victorie, Utrecht a urcat pe locul 7, adunînd doar 9 puncte în 6 etape)


RUSIA (Premier League)

- Adrian ROPOTAN (Saturn - DINAMO MOSCOVA 3-2 // Miodrag Bozovici a mizat din nou pe mijlocaşul român şi l-a ţinut în teren pînă în minutul 75, cînd a fost înlocuit cu Jakubko. Ropotan a primit un cartonaş galben, în minutul 51, al patrulea din acest sezon)

- Gheorghe FLORESCU (ALANIA - Rostov 0-0 // De data aceasta, Florescu a bifat toate minutele pentru Alania şi a primit un cartonaş galben cu 5 minute înainte de fluierul final)

- Sorin GHIONEA (Alania - ROSTOV 0-0 // Ghionea a fost integralist pentru Rostov, împotriva echipei lui Florescu, Alania)

Clasament Rusia Premier League (etapa 21): 1.Zenit (46 pcte)… 5.Rostov (33)…9.Dinamo (26)…13.Alania (23)


GERMANIA (2 Bundesliga)

- Emil JULA
- Sergiu RADU


(Aachen – COTTBUS 2-3 // Jula a fost integralist pentru oaspeţi şi a pus umărul la victoria lui Cottbus, după ce a dat pasa decisivă la golul egalizator, în minutul 45. La doar trei minute după începerea părţii secunde, atacantul român a văzut cartonaşul galben pentru un fault dur. Sergiu Radu a rămas pe banca de rezerve întregul meci)

- Florin LOVIN (Dusseldorf - TSV MUNCHEN 1-2 // Lovin a fost integralist şi a marcat primul gol în acest sezon, dar pentru adversari. În minutul 45, românul şi-a dat un autogol, trecîndu-şi numele pe tabelă în dreptul lui Dusseldorf. Chiar şi cu ajutorul dat de propriul jucător, TSV a reuşit să cîştige cu 2-1)

- Mihai TARARACHE (Aue - DUISBURG 1-0 // Tararache a fost indisponibil pentru această partidă, fiind aşteptat la antrenamente, în ultima lună a acestui an. Dacă Aue a avut un singur eliminat, Schlitte, oaspeţii au terminat meciul în 9 jucători, după ce Reiche şi Soares au văzut cartonaşul roşu)



ELVEŢIA (Cupa Elveţiei)

- George OGĂRARU (Taverne – SION 0-4 // Echipa lui Ogăraru s-a calificat fără probleme în turul următor al cupei, dupăce a învins-o pe Taverne cu scorul de 4-0)

- Cristi IANU (Entfelden - LUCERNA 0-3 // Lucerna a eliminat-o pe Entfelden, cu scorul de 3-0, fără Ianu pe teren, accidentat)


FRANTA (Ligue 2)


- Claudiu KEŞERU (ANGERS – Istres 1-1 // Keşeru nu reuşeşte să înscrie nici în acest meci, în care a fost integralist şi a primit al patrulea cartonaş galben al sezonului, în minutul 87)


AZERBAIDJAN (Premyer Liqasi)

- Dorian ARBĂNAȘ
- Cătălin DOMAN
- Adrian IORDACHE
- Stelian STANCU
- Mircea REDNIC (ant)


Mughan - KHAZAR 0-0 // Dintre cei 4 români prezenţi la echipa din Lankaran, doar Stancu fost integralist şi a primit un avertisment încă din minutul 6, în timp ce Doman a intrat în joc la pauză, înlocuindu-l pe Gurbanov. Iordache şi Arbănaş au văzut partida de pe banca de rezerve

- Marian ALIUȚĂ
- Leonard NAIDIN


Moik - NEFTCI 0-4 // Atît Aliuţă cît şi Naidin au lipsit din lotul care a făcut deplasarea pentru meciul cu Moik. Cu 16 puncte din 6 etape, Neftci este liderul campionatului din Azerbaidjan


UNGARIA (NB 1)

- Mihai NICOREC (Szolnoki - GYOR 0-3 //  Românul a început partida ca titular, dar a fost nevoit să părăsească terenul după doar 13 minute, accidentat. Locul lui a fost luat de către Trajkovici)


ITALIA (Serie B)

- Paul CODREA (SIENA – Atalanta 1-0 // Codrea a fost doar rezervă pentru Siena)


BELGIA (Pro League)

- Gheorghe GROZAV (Mechelen - STANDARD LIEGE 1-0 // Grozav nu a fost introdus nici de data aceasta pe foaia de joc a celor de la Standard)



- Giani KIRIŢĂ (Gaziantepspor - BURSASPOR : meciul se va disputa luni, 20 septembrie 2010)

- Cristian SĂPUNARU (Nacional - PORTO : partida se va desfăşura luni, 20 septembrie 2010)

- Meciurile din 1.Division, Rusia, se vor disputa miercuri, 22 septembrie şi marţi, 28 septembrie 2010

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.