Cupa Romaniei

Costin Lazăr, meci şi fuga la maternitate!

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Titular aseară, Costin Lazăr s-a grăbit după joc să ajungă lîngă soţie, care urma să-i aducă pe lume al doilea băieţel


Costin Lazăr a insistat să joace din primul minut cu Petrolul, chiar dacă nevasta lui se afla la maternitate! Magda Lazăr aştepta să nască al doilea băieţel al familiei şi tatăl a vrut să uite de tensiune.

Căpitanul Rapidului nu era anunţat nici măcar în lot pentru meciul de Cupă din cauza unei probleme medicale, dar s-a rugat de Marius Şumudică să conteze şi pe el aseară. "Vreau să joc, să fac ceva ca să mai scap de emoţii! Mai motivat ca acum n-am fost niciodată, nu mă mai doare nimic! Intru, îi executăm rapid pe ploieşteni, apoi merg să-mi văd băiatul!", i-a spus mijlocaşul de 29 de ani antrenorului giuleştean, care i-a îndeplinit dorinţa.


Riscă suspendarea terenului
Ambele galerii au aprins torţe şi fumigene la startul partidei, vizibilitatea din teren fiind afectată de fumul gros. A fost nevoie de intervenţia observatorului de joc, însă una dintre torţele rapidiste a ajuns în teren. În calitate de club organizator, Rapidul riscă suspendarea terenului, fiind la a treia abatere de acest gen în actuala stagiune. Pînă acum, gruparea din Grant s-a ales de fiecare dată cu avertisment şi amendă de 10.000 lei.

Copos a cîntat cu galeria
Patronul George Copos s-a ridicat în picioare la "oficială" şi a aplaudat împreună cu suporterii de fiecare dată cînd galeria fredona un refren la modă în Giuleşti: "Să-ncurajăm Rapidul pînă murim, cel mai frumos lucru pe care-l ştim / Să-ncurajăm Rapidul pînă-n mormînt, cel mai frumos lucru de pe pămînt".


Inbox:

- Naşul Dani Coman şi finul Andrei Marinescu, portar trecut de curînd de la Rapid la Petrolul, s-au îmbrăţişat şi s-au pupat înaintea meciului. Cei doi au fost ignoraţi de galerie aseară, "Robocop" scăpînd de injuriile fanilor.
- Stegaru s-a revoltat că arbitrul a dictat fault la o intervenţie asupra lui Frunză (11) şi a şutat nervos în minge, fiind aproape să-l nimerească pe Şumudică. "Bă, eşti nebun, vrei să mă omori?", i-a strigat antrenorul fundaşului ploieştean. 
- "Principalul" Timişoarei, Cosmin Contra, a fost prezent pe Giuleşti pentru a spiona Rapidul, adversara echipei sale peste două etape.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.