Tenis

Explicaţiile lui Hănescu » Românul cotat cu cele mai mari şanse la cucerirea trofeului dă vina pe oboseală

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Victor Hănescu a părăsit turneul de la Bucureşti încă din primul tur, el fiind învins de Marcel Granollers cu 2-6, 6-2, 6-1. E a treia oară consecutiv

Românul a acuzat oboseala acumulată la Cupa Davis şi de-a lungul întregului sezon


Ceea ce începe bine e clar că se termină foarte prost. Cel puţin aşa i s-a întîmplat ieri lui Victor Hănescu. După ce a cîştigat primul set al întîlnirii cu Marcel Granollers într-un mod entuziasmant, românul a început să se dezumfle, să facă greşeli nefortaţe, permiţîndu-i spaniolului să reintre în joc.

Totul s-a rupt după ce Hănescu a condus în partea secundă cu 2-1, spaniolul reuşind cinci game-uri consecutive. "Nu am reuşit să ţin ritmul. Era de aşteptat pentru că am jucat Cupa Davis. Era normal ca povestea să se încheie aşa. S-a acumulat multă oboseală. Suprafeţele sînt diferite. M-am consumat mult în întîlnirea cu Ecuadorul", s-a scuzat Hănescu.

Doar un game în ultimul act
Deşi spaniolul clasat pe poziţia 87 în lume nu este un jucător care să impresioneze, i-a făcut minute fripte lui Hănescu. "E un jucător clasic de zgură. Nu are o lovitură deosebită", a spus Victor despre cel pe care-l învinsese pînă ieri de două ori. În setul decisiv, românul care ocupă locul 54 în ierarhia mondială nu a reuşit să-şi cîştige decît o dată serviciul, şi a cedat cu 6-2, 2-6, 1-6.

"Mă dor toate: muşchii, spatele, picioarele", a subliniat la final Victor Hănescu. După două ore la BCR Open, Victor e liber să-şi ia o vacanţă de trei săptămîni, o vacanţă mult dorită.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.