Liga 1

Păcurar: "Bucureştiul are Steaua-Dinamo, Clujul are U-CFR! E cel mai important meci"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorii lui U Cluj sînt deja mobilizaţi pentru derbyul cu CFR de vineri după amiază şi spun că urmează cel mai tare meci al sezonului.

"E cel mai important meci pentru noi, prin prisma rivalitatii, desi noi tratam cu seriozitate orice partida si o consideram importanta. Sper sa joc si apoi ma voi gandi sa inscriu cat mai multe goluri.

Sunt convins ca suporterii vor veni la stadion pentru a sustine echipa in aceasta partida", a spus Valentin Lemnaru, completat de Alex Păcurar: "Sunt clujean si tin cont de aceasta rivalitate, e cel mai important meci.

Pentru suporteri cu siguranta e cel mai important, iar noi ne vom vedea de joc si vom incerca sa invingem. Cum Bucurestiul are Steaua-Dinamo, asa si Clujul are "U"-CFR. Nu am avut probleme de acomodare aici, vineri sper sa facem un meci bun. Nu exista un anume jucator de la ei pe care trebuie sa il tratam special".

"Sper ca jucatorii sa simta importanta partidei, sa continue felul bun de a juca, e o partida speciala. Cred ca putem obtine un rezultat care sa ne bucure.

E important sa continue exprimarea in teren ca pana acum. Cand jucam noi meciuri cu CFR nu era nimic special, noi eram copiii Clujului, nascuti aici, ei erau asimilati de oras.

Trebuie sa fim realisti, ei au o echipa buna, dar daca echipa se va comporta in teren ca pana acum, putem sa invingem", a spus şi preşedintele de onoare al Universităţii Cluj, Remus Cîmpeanu, conform site-ului oficial al lui U Cluj.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.