Tenis

Perechea favorită principală a ieşit ieri din primul tur » Dublu firav

Articol de Roxana Fleşeru, George Ştucan  —  joi, 23 septembrie 2010

Horia Tecău şi Julian Knowle au pierdut în două seturi la perechea Philipp Marx-Igor  Zelenay, scor  6-3, 6-2


Echipa din care făcea parte şi Tecău pornea ca mare favorită a turneului de dublu. Îşi propunea titlul la BCR Open 2010, doar românul este locul 18 în clasamentul mondial. Şi pe 10 împreună cu suedezul Robert Lindstedt. Însă pe cît de mari erau aşteptările, pe atît de mare a fost deziluzia.

Veriga slabă
Specialistul României la dublu a început slab jocul şi şi-a pierdut serviciul în al doilea game. A continuat la fel, nefiind în apele sale nici măcar la fileu. Chiar dacă a evitat un nou break pe propriul serviciu, Tecău n-a reuşit să întoarcă soarta primului set, pierdut cu 6-3.

Tot el a cedat primul game al actului secund, iar apoi, după ce a ratat o minge de break, s-a "prăbuşit" împreună cu coechipierul său. Austriacul Knowle nu a mai putut ţine în viaţă dublul din care făcea parte, s-a făcut 2-5, iar perechea Marx-Zelenay n-a ratat lovitura decisivă. Game, set şi meci: 6-3, 6-2. Cea mai bună performanţă a lui Tecău la Bucureşti rămîn sferturile de finală, fază atinsă în două rînduri, în 2007, cu Florin Mergea, şi în 2009, cu Marius Copil.

Copil  şi Anagnastopol au trecut
"Şaisprezecimile" de pe tabloul de dublu au pus ieri faţă în faţă două echipe de români. Victor Crivoi şi Adrian Ungur într-o parte, iar în cealaltă Marius Copil şi Victor Anagnastopol. A cîştigat a doua pereche, cotată cu şanse mai mici la calificare, în două seturi: 6-3, 6-2. Copil şi Anagnastopol joacă azi pe Arena Centrală împotriva dublului spaniol Granollers-Ventura.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.