Cupa Romaniei

"Galactic" la pămînt » Vasluiul lui Lopez Caro, eliminat la penalty-uri la Slatina

Wesley Lopes, Wesley, FC Vaslui

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cînd începuse să simtă gustul victoriei după succesul cu Dinamo, Lopez Caro a fost eliminat din Cupă la Slatina de o nou promovată în liga secundă


Degeaba ai antrenat pe Real Madrid şi i-ai băgat pe dinamovişti în şedinţă duminică noaptea după victoria din Ştefan cel Mare, dacă te scoate din Cupa României o nou promovată din liga a treia! Soarele a apus din nou pe strada lui Lopez Caro şi pare să se fi dus iar zilele liniştite pentru spaniol. Vasluienii s-au trezit în intervalul de minute 90 - 120, dar fără eficienţă.

Apărarea fostului fundaş Corneliu Papură a fost providenţială, iar portarul Tătaru - fost la Vaslui în mandatul lui Rednic în 2006! - a sărit din bară în bară, închizînd tabela. Goal-keeperul a continuat cu minunile şi la penalty-urile de departajare, parîndu-i o lovitură şi lui Wesley, care-i umilise în urmă cu cîteva zile pe "cîini". Slătinenii au făcut fiesta aseară pe teren, sărbătorind una din cele mai mari victorii din ultimele decenii.


Porumboiu: "Am avut noroc cu Dinamo"
Patronul moldovenilor, Adrian Porumboiu, a declarat aseară la Fanatik, pe DigiSport: "Nu sînt în postura să inspir milă. Cei din Slatina s-au dăruit, au meritat calificarea. Echipa noastră nu poate fizic. Cei de pe bancă nu văd sau se fac că nu ştiu. Probabil, presa din Spania ne va lăuda pentru acest eşec. Problema e că sîntem mai proşti aici, în România".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.