Liga 1

După Steaua, Maftei vrea să încurce şi pe Dinamo: "Nu mă dau la o parte din calea nimănui"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Maftei, dorit insistent de "cîini", spune că va trage tare pentru a-i încurca luni pe roş-albi, după ce Urziceniul a învins-o şi pe Steaua


Roş-albii joacă luni seară (ora 20:00, Antena 1) la Urziceni, unde n-au cîştigat niciodată de cînd Unirea a intrat în prima ligă. Mai mult, în 2009, "cîinii" au pierdut acolo un titlu, pe un final de sezon pe care l-au catalogat "cea mai mare durere şi ruşine din istoria clubului". Luni, cel mai mare pericol pentru dinamovişti pare a fi tocmai jucătorul pe care au încercat şi mai încearcă să-l transfere, este vorba de stoperul Vasile Maftei. Apărătorul a făcut minuni contra Stelei (1-0), dar şi în etapa a doua cu Rapidul (0-0).

"Nu contează că m-a vrut Dinamo. Respect oamenii de acolo, dar voi încerca, împreună cu colegii mei, să jucăm cît mai bine luni şi să luăm cel puţin un punct, ca doar nu ne-om da la o parte. O să ne apărăm, ce să facem altceva? Vom juca şi ultradefensiv, doar n-om fi Barcelona sau Real Madrid. Dacă ieşim la joc, riscăm să luăm goluri de n-o să mai ştim cum să le cărăm. Voi juca pentru mine, pentru Unirea. Eu rămîn aici, nu ştiu pentru ce perioadă. Aş fi renunţat şi la banii pe care-i mai am de luat de la Urziceni, doar să fiu lăsat unde vreau, dar am fost refuzat", a declarat Maftei.


"Torje mi se pare cel mai bun acum de la Dinamo. Iar <cîinii> au fundaşi de <naţională>, chiar dacă nu le-a mers prea bine în ultima vreme"
Vasile Maftei, fundaş Urziceni


250.000 de euro a oferit Rapidul pentru a-l lua imediat pe Maftei, dar Dumitru Bucşaru a respins propunerea


Rezultatele la Urziceni între Unirea şi Dinamo

2006-2007    1-1
2007-2008    0-0
2008-2009    1-0
2009-2010    4-4

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.