Liga 1

Iancu vrea ca Poli să îşi recupereze istoria cît mai repede: "Hai cu palmaresul!"

Marian Iancu, Iancu, Poli Timişoara

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Iancu vrea să se întîlnească cu avocaţii lui Zambon pentru a grăbi recuperarea istoriei lui Poli


Marian Iancu este sigur că va reuşi să readucă în Banat palmaresul istoric al Politehnicii Timişoara. Însă pentru a nu prelungi inutil lucrurile pînă la sentinţa oficială a instanţei, şeful din Banat  va încercă să aibă o discuţie cu avocaţii lui Claudio Zambon, italianul care susţine că îl deţine. 

"Lucrăm constant şi chiar sîntem foarte implicaţi în acest subiect. Sînt mai multe demersuri pe care le-am făcut în mai multe planuri, dar justiţia are nişte timpi. Or, noi tocmai asta încercăm: să scurtăm aşteptarea. Şi căutăm toate soluţiile. Vom încerca inclusiv să avem o întîlnire cu avocaţii lui Zambon", a confirmat Iancu.

Poli la Bursă
Graba oficialilor timişoreni este legată de serbarea, în 2011, a 90 de ani de la înfiinţarea lui Poli Timişoara. Totodată, Iancu şi-a exprimat intenţia de a le oferi suporterilor timişoreni posibilitatea de a deveni acţionari la echipă, iar redobîndirea palmaresului l-ar ajuta în acest demers.

"Luăm în considerare ideea ca, o dată cu redobîndirea palmaresului, printr-o recunoaştere juridică, internă şi internaţională, să listăm clubul pe piaţa de capital, pentru ca el să devină proprietatea celor care se regăsesc în culorile alb-violete", a anunţat Iancu la începutul acestei luni pe site-ul oficial.


"Dacă dînşii vor să discute cu mine sau cu avocaţii, noi sîntem dispuşi. În aceeaşi situaţie am fost şi acum cinci ani, dar nu s-a concretizat nimic"
Claudio Zambon, fost patron Poli Timişoara


FRF pro-Zambon
Oficialii prim-divizionarei bănăţene declară că palmaresul istoric al lui Poli nu ar fi părăsit Timişoara şi se află la ASFC Politehnica, societate condusă de Viorel Boiţ, care a devenit în urmă cu ceva timp asociata societăţii conduse de Marian Iancu. În schimb, italianul Zambon, fost finanţator la echipa de pe Bega în perioada 2000-2001, susţine că palmaresul şi însemnele au revenit societăţii sale, bazîndu-se şi pe un act eliberat în urmă cu 8 ani de Federaţie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.