Tenis

Andujar: "Nu puteam respira"

Pablo Andujar, Andujar, BCR Open România

Articol de Luminiţa Paul, Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pablo Andujar vine din calificări şi încearcă să cîştige titlul la Bucureşti



- Pablo, cum a fost partida?
- A fost foarte greu, foarte dur pentru că-l cunosc pe Marcel de cînd aveam 12 ani, avem aceeaşi vîrstă şi am crescut împreună. Totul a fost şi mai emoţionant pentru că indiferent de ce se întîmplă pe teren noi rămînem prieteni.

- Tensiunea era vizibilă din tribună...
- La începutul meciului pur şi simplu nu puteam respira din cauza tensiunii, pentru că jucam cu el, pentru că  era prima mea semifinală, pentru că eram pe Terenul Central. Apoi m-am liniştit, am avut puţine crampe, am mîncat o banană şi m-am liniştit, iar în setul al treilea m-am eliberat complet de emoţii. A fost greu şi din punct de vedere fizic, dar şi mental.

- Cum vezi finala de azi?
- E un vis pentru mine, dar şi o surpriză. Întîlnesc un jucător mai în vîrstă decît mine cu şapte ani, pe care l-am văzut la televizor cînd eram mai mic. Clar el este favoritul, îl recomandă palmaresul, jocul lui, faptul că nu greşeşte, că se mişcă foarte bine.

- Ce şanse îţi acorzi la victorie?
- O să mă gîndesc că nu am ce pierde, că nu e imposibil să cîştig şi că presiunea va fi mai mult asupra lui, dar, cinstit vorbind, favoritul este el.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.