Stranieri

Chivu către Benitez: "Dacă nu schimbi ceva , ies de pe teren!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Inter Milano a suferit prima înfrîngere din acest sezon, în Serie A, după ce a pierdut pe terenul celor de la AS Roma, cu 0-1.

 

Pe lîngă faptul că a fost înjurat de galeria Romei, fiind huiduit copios la finalul primei reprize de pe "Olimpico" şi numit "ţigan", Cristian Chivu a intrat în conflict şi cu Rafael Benitez.

Potrivit Gazzetta dello Sport, fundaşul român a avut o discuţie incredibilă înainte de pauză cu antrenorul milanez. Nemulţumit că jocul nu evolua în direcţia dorită, Benitez şi-a trimis fundaşii în atac, iar Chivu, care a jucat pe poziţia de fundaş stînga, a fost prins de mai multe ori pe picior greşit, fiind surprins de atacurile lui Menez.

La pauză, camerele de filmat au surprins o discuţie între Chivu şi Benitez, în care românul i-a spus răspicat: "Dacă nu aleargă şi mijlocaşii, dacă nu schimbi ceva, plec, ies de pe teren".

După finalul partidei, Rafael Benitez a declarat: "Pe partea lui Chivu, lucrurile nu au mers cum trebuia. La jumătatea meciului, am vorbit cu el să rezolvăm problemele".

Potrivit site-ului oficial al echipei Inter Milano, la finalul meciului, Rafael Benitez a declarat: "Acuzaţiile lui Chivu de la pauză? Nu l-am auzit. Pe durata pauzei am stabilit ce ar trebui să facem ca să îmbunătăţim jocul în apărare!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.