Liga 1

Bozo şi Duarte au ruptură!

Rui Duarte, Duarte, Rapid

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giuleştenii îşi pierd titularii de pe benzi, ambii accidentaţi serios la 7-1 cu Brăneşti


Scorul campionatului, Rapid - Brăneşti 7-1, n-a adus doar bucurie în Giuleşti. Jumătate din apărare a cedat, Vladimir Bozovici şi Rui Duarte ieşind foarte şifonaţi. Ambii au suferit acelaşi tip de accidentare, ruptură musculară la coapsa stîngă, şi vor pleca în străinătate la tratament.

Ei nu vor putea evolua în partida din etapa viitoare, de la Timişoara şi au şanse mici să revină cu Astra, acasă. Variantele pentru a-i înlocui pe cei doi sînt Ezequias, pe stînga, şi Candido Costa, în banda dreaptă.


Frunză: "Mulţumesc, Unirea!"
Sorin Frunză (32 de ani) e primul dintre foştii jucători ai Unirii care a reuşit să înscrie după plecarea din Bărăgan. El le-a mulţumit foştilor conducători pe care i-a avut la Urziceni: "Fără cei de acolo, acum aş fi fost un nimeni. N-aş fi existat în fotbalul românesc. În plus, cînd văd ce e la Steaua, mă felicit că n-am ajuns acolo. Sînt bucuros că am marcat, dar sper ca pe viitor să înscriu şi goluri decisive. Ăsta nu prea a contat, scorul era deja mare".

"Nu ne lăudaţi!"
Marius Constantin spune că Rapid are echipă bună, însă nu trebuie ca giuleştenii să se entuziasmeze. "Ne merge bine jocul, dar n-am realizat nimic pînă acum. Ce mari echipe am bătut? Petrolul şi Brăneşti? Lumea să nu ne laude acum, ci cînd vom juca aşa meci de meci!", a zis fundaşul la Radio România Actualităţi.


Inbox

- Căpitanul Costin Lazăr a dedicat familiei golul din partida cu Brăneşti: "Pentru soţie şi pentru cei doi copii ai mei, în special pentru cel nou-născut. Sper să marchez cît mai des".
- Ovidiu Herea şi-a ispăşit ambele etape de suspendare şi va reintra etapa viitoare, cu Poli Timişoara. "Decarul" giuleştean e golgeterul echipei, cu 6 reuşite în acest sezon.
- Copos spune că nu se aştepta ca Rapid să facă scor cu Brăneşti: "Înaintea partidei am crezut că ne vom impune la limită. A fost un meci frumos şi datorită adversarilor noştri, care au jucat fotbal, nu s-au baricadat în defensivă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.