Liga 1

Mircea Sandu: "Fotbalistul să fie 8 ore la muncă, nu în cluburi şi baruri! Vom face teste pentru jucători, ca pe vremea mea!"

Mircea Sandu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mircea Sandu se declară dezamăgit de atitudinea jucătorilor de la cluburile din România. Preşedintele FRF spune că fotbaliştii care evoluează în Liga 1 sînt nepregătiţi fizic şi că antrenorii ar trebui să se axeze şi pe acest aspect.

"Sînt îngrijorat de modul în care se exprimă jucătorii la cluburi, echipele naţionale sînt beneficiare ale muncii echipelor de club. Concluziile sînt  negative, va trebui ca forul diriguitor să acţioneze.

Am fost la meciul de campionat al celor de la Sportul Studenţesc cu Astra, am văzut o echipă, Sportul, ruptă în două. Dinamo, la fel. Ca angajament, ca orice, cei de la Urziceni au fost exemplari, faţă de marile vedete ale clubului Dinamo.

Va trebui să reintroducem testele pentru jucători. Rapid a făcut două stagii de pregătire la munte, acum joacă foarte bine, fotbaliştii au condiţie fizică. Antrenorii noştri s-au modernizat prea tare, ei intră direct în joc, nu se mai ocupă de pregătirea fizică.

Sîntem o ţară care n-a înţeles că şi democraţia înseamnă lege, aşa că vom impune. Jucătorul de fotbal trebuie să ştie că e profesionist. Opt ore pe zi trebuie să fie la muncă, nu în cluburi, în baruri. Două antrenamente pe zi, să ajungă seara frînt acasă", a spus Mircea Sandu în cadrul unei conferinţe de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.