Liga Campionilor

Cu Bayern se poate! Abia a trecut de Basel!

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aşa cum joacă bavarezii la ora actuală, modest, CFR are o şansă pe 19 octombrie, la Munchen


Criza pe care o traversează Bayern s-a simţit din plin şi la Basel. Fără vedetele Ribery şi Robben, accidentaţi, echipa lui Van Gaal n-a reuşit să marcheze pînă la pauză nici măcar cînd a dominat copios, în primele 20 de minute. Cum se bagă mingea-n poartă le-au arătat gazdele, la prima lor acţiune cu adevărat periculoasă: Frei, 1-0, pe fondul unor gafe în lanţ ale apărătorilor munchenezi.

Van Gaal şi-a întărit ofensiva la reluare. Dar pe nemţii nu i-a readus în joc vreo schimbare în bine a prestaţiei, ci gafa lui Huggel, care l-a faultat în careu pe Muller: penalty, Schweinsteiger, 1-1. A rezultat un meci pe contre, cu ocazii şi de-o parte, şi de alta, în care apărarea bavareză, în frunte cu Lahm (foto), a lăsat iar de dorit. Schweinsteiger a făcut în cele din urmă 2-1, dar impresia rămîne: Bayern e departe de forma din sezonul trecut, iar CFR are o şansă la Munchen, pe 19 octombrie.


BASEL - BAYERN    1-2
(Frei 18 - Schweinsteiger 56 penalty, 89)
BASEL: Costanzo - Inkoom, Abraham, Ferati, Safari - Shaqiri (80 Chipperfield), Yappi (90Ă1 Almerares), Huggel (87 Cabral), Stocker - Frei, Streller
Antrenor: T. Fink
BAYERN: Butt - Lahm, Van Buyten, Badstuber, Pranjici - Van Bommel, Schweinsteiger - Hamit Altintop (46 Gomez), Muller, Kroos (56 Olici) - Klose (77 Timoşciuk).
Antrenor: L. van Gaal

Arbitru: Craig Thompson (Scoţia)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.