Liga Campionilor

Guardiola are un "feeling" că Barcelona va avea din nou un an de senzaţie

Josep Guardiola

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Josep Guardiola, tehnicianul Barcelonei, este foarte mulţumit de prestaţiile echipei sale, de modul în care se pregătesc fotbaliştii şi spune că formaţia blau-grana poate face din nou un sezon de excepţie.

"Adevărul este că sînt foarte încrezător, spiritul de echipă e cel pe care mi-l doream. Cred că vom avea un an de excepţie. Va fi foarte dificil, dar simt că vom face totul aşa cum trebuie, adică foarte bine.

În vestiar, atmosfera e foarte bună, jucătorii mi-au demonstrat că înţeleg foarte bine ce le spun şi ce le cer. Binenţeles, trebuie să fim atenţi, pentru că întotdeauna pot apărea lucruri care să-ţi complice situaţia, dar sînt optimist", a spus Guardiola.

Despre partida din această seară, din grupele Ligii Campionilor, contra lui Rubin Kazan, Pep a spus: "Va fi un meci greu. Dacă ne-au făcut viaţă grea anul trecut înseamnă că sînt puternici.
Rubin e o echipă care ştie bine ce are de făcut, are un antrenor mare. Prima ligă din Rusia e puternică, exigenţele sînt mari. Cert este că dintre toate echipele e cel mai dificil rival pe care-l puteam întîlni. E una dintre echipele cel mai bine construite din punct de vedere defensiv pe care le-am întîlnit în carieră. Poate ăsta e şi motivul pentru care anul trecut au reuşit să ne învingă şi să ne smulgă apoi un egal. Va trebui să transpirăm serios pentru a ne califca mai departe".

Despre situaţia lui Lionel Messi, accidentat de Ujfalusi într-un meci de campionat, Guardiola a spus: "Leo îşi doreşte enorm să joace, dar decizia trebuie să o luăm noi, după ce vom discuta cu medicii. E posibil să joace de la început, doar cîteva minute sau deloc. Se simte mult mai bine decît în urmă cu cîteva zile şi are şanse să poată evolua, tocmai d-asta face parte din lot şi a făcut deplasarea".

Despre filozofia sa de joc, antrenorul catalanilor a declarat: "Pentru mine, cel mai important nu e ca echipa mea să nu primească gol, ci să-şi creeze multe ocazii şi reuşim să facem asta".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.