Liga Campionilor

Angel Di Maria, o dedicaţie atipică » Mîndru de locul natal

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Salvatorul Realului la Auxerre (1-0) are tatuat pe mîna stîngă un mesaj legat de cartierul din Rosario în care s-a născut şi a crescut


Imediat ce a marcat golul care a reactivat Realul la Auxerre (1-0), Angel Di Maria a dezvăluit un mesaj tatuat pe antebraţul stîng. El a făcut o alegere aparte. Dacă alţi jucători şi-au desenat pe corp figuri, numere, nume diverse, argentinianul a preferat o dedicaţie neaşteptată.

"Nacer en la Perdriel fue y sera lo mejor que me paso en la vida", în traducere "să mă nasc în Perdriel a fost şi va fi cel mai bun lucru care mi s-a întîmplat în viaţă" e scris pe mîna lui, cu trimitere specială la cartierul unde s-a născut şi a crescut, Perdriel, din oraşul Rosario.

"Acolo am văzut lumina zilei, am petrecut ani minunaţi şi am cei mai buni amici. Ei şi-au tatuat acelaşi mesaj, care să ne ţină uniţi pentru totdeauna", a explicat Di Maria mesajul despre locul natal, "de care mă simt mîndru şi cu care păstrez legături puternice".


Foarte apropiat de familie, Angel mai are scrise pe antebraţul drept numele surorilor sale, Vanesa şi Evelyn, iar pe corp - numele părinţilor, Miguel şi Diana.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.