Liga 1

Fatai a făcut spectacol cu Pandurii » I-a îngropat

Articol de Ionel Luţan  —  sâmbătă, 02 octombrie 2010

Cu Fatai în formă deosebită, ploieştenii au cîştigat al doilea meci consecutiv şi i-au înfipt pe olteni pe ultima poziţie.



Confruntarea a început spectaculos şi echilibrat, iar gazdele au ştiu să gestioneze mai bine situaţia. Au trecut repede în avantaj, prin Pătraşcu (7), apoi Miranda putea majora diferenţa (12), dar golul său a fost anulat pe motiv de ofsaid. Replica gorjenilor a venit de la Băcilă (10), care a zguduit "transversala" lui Cătălin Grigore.

Partea secundă a început cu asaltul oaspeţilor, dar aceştia nu au avut sînge rece cînd au ajuns faţă-n faţă cu portarul prahovenilor. Pe o contră, Fatai (74) a făcut 2-0, iar Tibor Selymes se poate felicita că a dat Sportul pe Astra. În schimb, scaunul lui Ionuţ Badea se clatină tot mai mult. Pandurii rămîne ultima în clasament, cu doar 6 puncte în 10 etape.


"Victoriile cu Sportul şi cu Pandurii erau vitale pentru noi. Bine că le-am obţinut, altfel situaţia noastră ar fi devenit disperată"
Tibor Selymes, antrenor Astra

"Situaţia e dificilă, dar urmează o pauză de două săptămîni în care pot rezolva problemele"
Ionuţ Badea, antrenor Pandurii

Napoli favorit
Antrenorul Nicolo Napoli a urmărit din tribună partida de ieri. Italianul a venit la Ploieşti pentru a-şi rezilia înţelegerea cu Astra, de unde a fost demis în primăvară. Surse credibile din anturajul clubului din Tîrgu Jiu susţin că Napoli are cele mai mari şanse să-l înlocuiască pe Ionuţ Badea pe banca Pandurilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.