Liga 1

Kapetanos mizează pe antrenor pentru a scăpa de amendă: "Lăcătuş mă va ajuta"

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Grecul recunoaşte că fără eliminarea lui Steaua s-ar fi impus fără probleme, dar crede că nu merită pedepsit şi că antrenorul Stelei va sări în apărarea sa



- Pantelis, în vestiar, după meci sau a doua zi, ţi-a reproşat vreun coleg faptul că ai lăsat echipa în inferioritate?
- Toţi colegii mei ştiau că nu se poate ca eu să fi recurs la un asemenea gest. N-aveam absolut nici o motivaţie să fac aşa ceva. Conduceam cu 3-0, dădusem şi un gol, toate lucrurile decurgeau normal. În plus, n-am văzut pe nimeni să se uite urît la mine. În vestiar, sîntem ca o familie.


"Dacă nu eram eliminat, Steaua nu pierdea"


- Crezi că dacă nu ai fi fost eliminat, Steaua ar mai fi ratat victoria?
- Sînt convins că dacă se juca pînă la final 11 contra 11, nu ar fi avut cum să se termine acest meci fără succesul Stelei. Napoli n-a avut nici măcar o ocazie în prima jumătate de oră, timp în care noi am marcat 3 goluri.

- Gigi Becali a spus că ia în calcul o amendă şi a susţinut că aceasta nu va fi deloc mică.
- Eu nu accept nici o amendă. Nici de 500 de euro, nici de 1.000, 10.000, nici o amendă. Pentru ce să fiu sancţionat? Pentru ceva ce nu am făcut? Decît să-mi dea mie amendă conducerea clubului, mai bine să folosim acei bani şi să-i donăm unor copii. Repet, nu accept amendă.


"Dacă l-aş fi lovit, l-aş fi umplut de sînge"


- Crezi că îi vei convinge pe fanii Stelei că eşti nevinovat?
- Suporterii care m-au susţinut şi au fost alături de mine sînt fanii Stelei. Pentru ei am şi ales să vorbesc ca să afle exact care e situaţia. Mă vor înţelege pentru că eu mereu am dat totul pentru Steaua.

- Arbitrul a scris în raport că italianul pe care l-ai lovit avea buza spartă şi îi curgea şi sînge, aşa a fost?
- Sincer, după ce am văzut că arbitrul îmi arată cartonaşul roşu nici nu mai ştiam ce să fac. M-am uitat şi eu după joc la reluări şi, sincer, dacă l-aş fi lovit, la ce viteză aveam, trebuia să-l fi umplut de sînge, iată încă o dovadă că poate cel mult l-am atins.

- Pînă în acel minut te-a şicanat cu ceva jucătorul respectiv?
- La acea fază nici măcar nu ştiam ce fotbalist e, eu eram undeva în lateral, urmăream mingea. A fost o fază mai devreme, la un corner, cînd arbitrul a venit şi m-a atenţionat să nu mai ţin, probabil că de acolo a rămas cu ideea că eu lovesc.


"Lăcătuş să mă ajute"


- Te temi de o suspendare mare, mai ales că eşti recidivist după ce anul trecut ai încasat deja 3 etape?
- De acest lucru îmi pare cel mai rău, că nu voi putea intra pe teren să-mi ajut echipa în următoarele jocuri din Europa League.

- Ai spus că nu accepţi nici o amendă, dacă totuşi clubul va recurge la o sancţiune financiară, cum vei reacţiona?
- Cred că antrenorul de acum a jucat suficient de mult fotbal în viaţa lui încît să-şi dea seama că nu sînt vinovat şi sper că nu va permite să fiu amendat. Aşa cred.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.