Liga 1

George Copos îl înţeapă pe "Vamă": "Vezi că nu merită?"

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Copos n-a uitat să-l "înţepe" pe Dinu Gheorghe după primul pas greşit făcut de echipă de la momentul scandalului din urmă cu o săptămînă.


George Copos începe să regrete că s-a grăbit să le achite jucătorilor salariile pe august şi pe septembrie, tranşa pe luna trecută fiind programată să intre în conturi săptămîna aceasta.

Surse autorizate din cadrul clubului au dezvăluit că  imediat după meciul de la Timişoara patronul giuleştean a sunat să-i dea o replică acidă lui Dinu Gheorghe, cel care s-a bătut pentru banii elevilor lui Şumudică în conflictul de dată recentă de la nivelul conducerii giuleştene: "Ai băgat mîna în foc pentru jucători şi am făcut eforturi supraomeneşti pentru a nu-i supăra. Asta le e răsplata? Vezi că nu merită să te zbaţi atît? Ei sînt datori acum, ţine minte!".

Dialogul cu patronul l-a enervat şi mai tare pe "Vamă", care a anunţat apoi public că-i bagă în şedinţă pe jucători: "Aştept explicaţii din partea lor. Nu ştiu dacă o să mai pot vedea a doua oară meciul, mi-e că voi sparge televizorul. Toţi m-au dezamăgit, n-au arătat nici măcar a echipă care merită un loc de Europa League".


"Să vină cei care au fost pe teren să mă lumineze, eu nu mă pricep. Să-mi spună şi mie cum e posibil să joci doar 25 de minute dintr-un meci"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.