Liga 1

Bornescu şi Spadacio s-au contrat după golul doi al lui Zicu » S-au încins!

Articol de Marius Tuhuţ, Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Spadacio şi Bornescu s-au contrat dur pe teren şi în vestiar, brazilianul reproşîndu-i portarului golul doi al lui Zicu.



Eşecul cu Timişoara a fost suficient să crape atmosfera din vestiarul giuleştean, pe care Marius Şumudică o lăuda de curînd.

Imediat după fluierul final, doi jucători ai lui au fost la un pas să se încaiere. Spadacio s-a îndreptat ameninţător spre Bornescu, extrem de nervos. Scena a avut loc în apropierea galeriei rapidiste şi a fost nevoie de intervenţia energică a coechipierilor pentru ca incidentul să nu degenereze: "Liniştiţi-vă, haideţi să salutăm galeria!". Schimburile dure de replici dintre cei doi au continuat însă şi la vestiar.

Mijlocaşul brazilian i-a imputat portarului faza premergătoare golului doi marcat de Zicu, în minutul 89, cînd în urma unei degajări a lui "Pepe" bănăţenii au interceptat mingea şi au reuşit să dea lovitura decisivă. Ezequias a fost cel care a anulat apoi poziţia de ofsaid a timişoreanului. Chestionat în legătură cu incidentul, Şumi s-a enervat: "Ce vreţi să vă răspund?! Nu sînt paznic să stau mereu cu ochii pe ei! Nu am văzut ce s-a întîmplat! S-or fi inspirat de la K1 dacă s-or fi uitat la gala de vineri seară. Nu ştiu dacă s-au bătut".


"Am pierdut pe mîna noastră. Le-am făcut două cadouri timişorenilor şi le-am facilitat victoria"
Marius Şumudică, antrenor Rapid


"Tot Rapid e cea mai bună!"
Fostul fundaş giuleştean Adrian Iencsi a trăit meciul de la Timişoara la intensitate maximă, alături de cei doi băieţi ai lui despre care spune că sînt şi ei rapidişti sută la sută: "Rapid a controlat jocul, a deschis scorul şi nu mă gîndeam nici măcar că mai poate fi egalată. Echipa joacă în continuare cel mai bun fotbal, a pierdut doar un meci, să nu dramatizăm".

"Duarte, nepreţuit!"
Dinu Gheorghe s-a ferit să critice direct prestaţia lui Marius Constantin, folosit fundaş dreapta pe Bega, dar a pus eşecul cu Poli şi pe absenţa titularului pe acel post. "N-am avut alte soluţii, s-a văzut cît de important e Rui Duarte pentru Rapid", a comentat "Vamă".

Suspină după Zicu şi Maftei
Ultimul meci din campionat i-a făcut pe oficialii giuleşteni să regrete şi două mutări pe piaţa transferurilor pe care au fost la un pas să le perfecteze: "Nu mai pierdeam la Timişoara dacă îi aveam pe Zicu la mijloc şi pe Maftei fundaş dreapta. Despre primul nu mai are rost acum să spunem de ce n-a mai venit, pentru al doilea n-am avut bani". Zicu le-a răspuns după meci rapidiştilor: "Foarte bine că mă regretaţi, v-aţi purtat urît cu mine!".


>> Şumudică nu va conta pe 8 fotbalişti sîmbătă, la amicalul din Cipru cu Apollon Limassol: Marius Constantin, Mihai Roman, Lazăr, Straton şi Sburlea au fost convocaţi la loturile naţionale, iar Mardare, Rui Duarte şi Bozovici sînt accidentaţi.
>> Dinu Gheorghe i-a reproşat "centralului" Marius Avram cartonaşul galben arătat lui Herea: "I l-a acordat gratuit!".
>> Pe rapidisti.ro, fanii i-au dat nota 3,5 lui Ezequias şi l-au desemnat "trompeta" meciului pierdut în Banat. Brazilianul e secondat  de Cassio în topul celor mai slabi rapidişti de sîmbătă seară, iar Marius Constantin e al treilea.
>> "Nici nu credeam că Rapid mai poate să fie egalată la cum se juca, dar să mai şi piardă. Foştii mei coechipieri au controlat jocul, m-a surprins neplăcut înfrîngerea", a declarat Adrian Iencsi la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.