Liga 1

Moldovan: "Cînd vii în Ghencea şi nu eşti pregătit, Steaua nu te iartă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Sportului Studenţesc, Viorel Moldovan, a declarat că echipa sa greşeşte prea mult pentru prima ligă şi pentru o confruntare cum este cea cu Steaua.

"Ne-am prezentat lamentabil. Cînd vii în Ghencea şi nu eşti pregătit, Steaua nu te iartă. Am început meciul destul de bine, dar parcă ne-am speriat. Nu înţeleg unele greşeli la un asemenea nivel. Se pare că avem anumite limite. Eu le cer anumite lucruri, dar ei nu înţeleg.

Limita e limită de multe ori. Fotbalul se joacă cu creierul. Dacă nu îţi pui capul la contribuţie nu faci faţă. Sunt dezamăgit şi îngândurat de ce se întâmplă la echipa mea. Steaua a fost mai agresivă deşi a jucat un meci joi. Au făcut doar două schimbări în primul unsprezece şi au jucat şi în 10 oameni joi, dar tot ei erau primii la minge. Asta ar trebui să le dea de gândit jucătorilor mei. Se pare că eu cred mai mult în potenţialul lor decât cred ei. Sau poate sunt eu nebun. Sunt şocat şi frapat că sunt mulţi fotbalişti care nu ştiu să interpreteze jocul. Am lucrat toată săptămâna pentru acest joc şi ne-am destabilizat imediat. Nu mă aşteptam să găsesc atâtea carenţe. Sunt jucători care nu sunt receptivi sau poate nu mă pliez eu pe stilul Sportului. Eu am zis că n-am timp de pierdut. Noaptea e un sfetnic bun. Voi analiza până mâine dimineaţă", a spus Moldovan,

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.