Liga 1

Prunea nu neagă faptul că ar putea pleca de la Dinamo. Vezi unde ar putea ajunge!

Articol de Cătălin Gheorghiu, Cristian Otopeanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Contactat de gsp.ro, managerul sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea, a admis că viitorul lui la gruparea alb-roşie este incert şi a lăsat să se înţeleagă că ar putea pleca, aşa cum a dezvăluit Gazeta Sporturilor în ediţia de azi.

"Nu am demisionat, încă sînt la serviciu. Este adevărat că sînt ceva probleme, dar situaţia mea se va lămuri în cîteva zile", a declarat Prunea pentru gsp.ro.

Florin Prunea a avut o discuţie aprinsă cu fostul impresar Ioan Becali, acesta din urmă reproşîndu-i managerului sportiv aducerea lui Garat.

Lucrurile au degenerat de la SMS-ul pe care susţine Ioan Becali că i l-ar fi trimis argentinianul Juan Pablo Garat, în care stoperul ar fi scris "Să critici jucătorii tăi, nu pe mine! Să nu mai vorbeşti despre mine cît timp vei trăi".

În replică, Giovanni ar fi declarat într-un cerc de prieteni că Garat nu mai are ce căuta la Dinamo. Iar oficial, la GSP TV, a zis că "nu înţeleg ce caută acest Garat la Dinamo şi cine l-a adus. Este unul dintre cei mai slabi stoperi pe care i-a avut Dinamo în ultimii ani".

UPDATE / Dacă Prunea va pleca de la Dinamo, sunt şanse mari să ajungă la Astra Ploieşti. Deja au fost purtate discuţii cu patronul Ioan Neculaie şi cu preşedintele Petre Buduru. Funcţia pe care Prunea ar urma să o ocupe ar fi una similară cu cea de la Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.