Campionate

Vezi ultimele noutăţi din fotbalul internaţional!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 05 octombrie 2010

BRAZILIA. Romario a ajuns deputat
Romario, 44 de ani, a fost ales deputat federal al statului Rio de Janeiro. Potrivit Tribunalului electoral superior (TES), fostul campion mondial din 1994 a obţinut 1,84 la sută din sufragii, adică 146.859 de voturi. Fără nici o experienţă politică, Romario a candidat pe listele Partidului Socialist şi drept lozincă a avut "Contez pe voi pentru a da un nou gol pentru Brazilia". El a promis că va pune în practică programe politice şi sportive pentru handicapaţi.

ANGLIA. Rooney aleargă după nevastă la Praga
Wayne Rooney e disperat să-şi recucerească soţia după ce-a înşelat-o de mai multe ori în timp ce era gravidă. Atacantul lui Manchester United a însoţit-o pe Coleen la Praga, la o şedinţă foto pentru noua ei colecţie de îmbrăcăminte Littlewoods. Pe aeroportul Heathrow, relatează cotidianul Daily Star, cei doi "n-au lăsat deloc senzaţia unei a doua luni de miere, aşa cum îşi doreşte Wayne. Ea, cel puţin, s-a ţinut tot timpul departe de atacantul lui United. Păreau că nici nu sînt împreună".    

SUA. Beckham mai dă şi gol
În plin scandal sexual, David Beckham a punctat pentru LA Galaxy. La 3 săptămîni de la revenirea pe teren, după ruptura de tendon suferită sezonul trecut, cînd era împrumutat la Milan, internaţionalul englez a înscris la 2-1 cu Chivas dintr-o "directă". Precedenta sa reuşită data din 9 septembrie 2009. Dacă pe teren a cîştigat o bătălie, "Becks" are de dus o luptă grea în justiţie cu o prostituată ce susţine că i-a fost client de mai multe ori în 2007.   

GERMANIA. Nu pupă Oktoberfest
Şefii lui Bayern Munchen au reacţionat la startul dezastruos de campionat al echipei, cel mai slab din istoria clubului. După a treia înfrîngere suferită în şapte etape, 0-2 cu Dortmund, preşedintele Uli Honess a luat o măsură istorică: a tăiat din programul zilei de ieri vizita la trandiţionala sărbătoare bavareză Oktoberfest. "Sîntem într-un mare rahat şi trebuie să ieşim din el. Nu mai e timp de distracţie", a punctat, la rîndu-i, directorul general Karl-Heinz Rummenigge.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.