Liga 1

Steaua vrea să-l ia pe cel mai bine cotat fotbalist al Universităţii » "Piţi, dă-mi-l pe Găman!"

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Becali crede că Piţurcă o să-şi dea acordul pentru transferul internaţionalului de tineret, fiindcă are nevoie de bani


Tocmai Piţurcă sparge embargoul pe care Adrian Mititelu l-a impus cluburilor din Bucureşti? Steaua şi-a fixat o ţintă de lux din Bănie: Valerică Găman, 21 de ani, unul dintre fotbaliştii cel mai bine cotaţi din Liga 1, poate ajunge în Ghencea. Piţurcă însuşi i l-a recomandat lui Gigi Becali. "Visul lui Piţi era să-i aibă fundaşi pe Gardoş cu Găman sau cu Papp, de la Vaslui. Pînă la urmă o să îndeplinesc acest vis, chiar dacă n-o mai fac pentru el", a anunţat patronul Stelei.

Mititelu a refuzat să mai vîndă jucători spre Bucureşti, excepţiile numindu-se Bornescu, dat la Rapid, şi Andrei Ionescu, lăsat în Ghencea. Becali crede că Piţurcă are o altă politică: "Piţi ştie că va avea nevoie de bani şi el e un om pragmatic, de aceea mă aştept să accepte propunerea pentru Găman".

1,7 milioane de euro a oferit Steaua în vară pentru jumătate din drepturile asupra lui Găman. Piţurcă, pe atunci antrenor în Ghencea, s-a lovit de refuzul lui Mititelu


"Gigi Becali şi-l doreşte mult pe Găman, dar strugurii sînt cam acri"
Silvian Cristescu, preşedinte Craiova


"Gardoş e noul Gică Popescu"
Gigi Becali a caracterizat prestaţia lui Florin Gardoş din meciul cu Sportul: "Nu prea vreau să mai laud în exces jucătorii, dar duminică seara l-am văzut evoluînd pe viitorul Gică Popescu. Gardoş este excepţional şi e exact tipul de fundaş central care îmi place mie, de genul lui Lucio. Puternic, înalt, iese cu mingea la picior şi la toate fazele fixe vine în careul advers".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.