Liga 1

Meciul U Cluj - FC Braşov din optimile Cupei se va juca la Braşov

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Federaţia Română de Fotbal a stabilit că meciul U Cluj - FC Braşov, din optimile Cupei României, se va disputa la Braşov.  Partida este programată pe 26 octombrie, de la ora 16:00 şi va fi transmisă în direct pe Sport.ro, urmînd să se joace într-o singură manşă. Decizia a fosluată deoarece pe stadionul din Alba Iulia, unde joacă Universitatea Cluj partidele de pe teren propriu, nu există nocturnă.

 

„Ne bucurăm că vom juca meciul din optimi cu Universitatea Cluj la Braşov. Este important că evoluăm pe teren propriu, unde vom avea sprijinul suporterilor, dar contează şi că nu mai facem deplasarea la Alba Iulia. Şansele de calificare consider că sînt egale. Nu va fi un meci uşor, însă trebuie ca jucătorii să dea totul pe teren pentru obţinerea calificarii în sferturi", a spus antrenorul Daniel Isăilă pentru site-ul oficial.

"Pînă la meciul din Cupa României trebuie să punem la punct problemele cu care ne confruntăm, pentru că ne aşteptă un meci extrem de dificil în campionat, cu Universitatea Craiova, partida în care nu avem decît varianta victoriei", a continuat tehnicianul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.