Liga 1

Ioan Andone: "Nici un jucător de-al meu nu mai are încredere în el" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a declarat că dacă echipa sa va trece de partida cu Steaua, din etapa a XI-a a Ligii I, îi va fi mai uşor să îşi revină din perioada grea prin care trece gruparea "alb-roşie".

"Jucătorii sunt afectaţi de această perioadă. Nici un jucător nu mai are încredere totală în el. Poate va fi un şoc acum, că vine meciul cu Steaua. Va fi un meci de tradiţie, cu mult orgoliu şi sigur vor căuta să dea mai mult. Dacă trecem peste acest moment, atunci sigur va fi mai uşor să ne remontăm.

Un meci bun cu Steaua ar însemna un nou început, pentru că noi începusem bine campionatul, acum avem o cădere, iar acum ar putea fi un nou început. Mai sunt nouă etape până se termină anul. Sunt 27 de puncte puse în joc şi se poate întâmpla orice", a spus Andone.

Tehnicianul a precizat că îşi doreşte la derbi ambele echipe să fie în formă. "Sper să fim ambele echipe în formă, pentru că Steaua a arătat foarte bine de când a venit Lăcătuş acolo şi au marcat şapte goluri. Au arătat că au potenţial, iar acum e rândul nostru să ne schimbăm", a adăugat Andone, citat de Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.