Nationala

Răduţ: "Ne convine şi un egal, dar să fie cu gol" / A. Ionescu: "Mergem să cîştigăm!"

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Naţionala de tineret se pregăteşte pentru întîlnirea cu Anglia, din Preliminariile Campionatului European de tineret, ediţia 2011. Meciul se va disputa vineri, de la 21:30, în direct la Dolce Sport. Vezi ce au declarat Mihai Răduţ şi Andrei Ionescu înaintea acestei partide!


"E o "dublă" foarte importantă, sîntem foarte motivaţi şi vrem să ne calificăm pentru că tineretul nu a mai obţinut această performanţă de foarte mult timp. Ne-ar conveni şi un egal, dar să fie cu gol. Sînt fericit aici la tineret, vreau să ajut echipa. E timp să ajung şi la naţionala mare", a spus Mihai Răduţ.

"Mergem să ne facem jocul, adică să cîştigăm. Chiar dacă Anglia e favorită, noi avem şansa noastră. Nu ne e frică, avem valoare, poate că ei joacă în Premier League, dar şi noi avem jucători care au evoluat în Liga Campionilor", a spus şi Andrei Ionescu.

Singurul jucător care nu s-a antrenat alături de restul lotului a fost Mihai Costea, care are probleme mai vechi la glezna dreaptă şi se pregăteşte separat cu preparatorul fizic Marian Lupu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.