Liga 1

Fără milă cu nababii » Salarii de 400.000 € în Bănie!

Articol de Cătălin Popescu  —  miercuri, 06 octombrie 2010

Piţurcă s-a implicat şi în renegocierea contractelor jucătorilor. Primii executaţi au fost Dilevski şi Dina


Victor Piţurcă s-a îngrozit cînd a văzut statele de plată de la Ştiinţa! "Nu e posibil aşa ceva! Astea sînt contracte de Liga 1? Cine nu acceptă micşorarea e liber să plece, indiferent de numele lui", a tunat ex-selecţionerul. Cel dintîi care a intrat în colimator a fost Mihai Dina (25 de ani). Atacantul cîştiga 180.000 de euro pe sezon şi a fost de acord cu un nou angajament în valoare de 120.000 €.

"Cangurul" ia 370.000 €!
Piţi a fost însă cu adevărat şocat cînd a văzut cît încasează Spase Dilevski (25 de ani). Surse autorizate susţin că managerul general aproape că a căzut de pe scaun cînd a citit contractul mijlocaşului australian. "Glumeşti, nu?! Păi, cine e ăsta, Maradona?!", i-a reproşat lui Mititelu. Dilevski are 370.000 de euro pe an, iar acum, la renegociere, i s-au oferit "doar" 200.000 €! "Dacă nu acceptă, e liber să plece!", a anunţat Piţurcă. Spase avea mai multe restanţe de încasat, în valoare totală de 230.000 de euro, dar a fost deja de acord să primească numai jumătate din această sumă, pentru a rămîne în Bănie.

David Lopes (28 de ani) e următorul care va fi chemat la tratative. Salariul stagional al stoperului brazilian e de 240.000 de euro, iar conducerea i-a transmis clar: "Ori eşti de acord cu jumătate, ori la iarnă pleci!".


410.000 de euro pe sezon cîştigă Florin Costea, acesta fiind cel mai mare salariu de la Ştiinţa


Cu noaptea-n cap
Oltenii se pregătesc în aceste zile la Mamaia, fiind în cantonament. Victor Piţurcă le-a fixat elevilor săi un program cu trei antrenamente zilnice, primul dintre ele fiind programat la ora 7:30. Aşa s-a întîmplat şi ieri, cînd Prepeliţă şi compania au ieşit să alerge pe faleza din Mamaia, deşi termometrul arăta mai puţin de 10 grade Celsius. La şedinţa de pregătire de ieri după-amiază, juveţii au fost vizitaţi de antrenorul Farului, Ioan Sdrobiş. (Ionuţ Coman)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.