Liga 1

Lopez Caro la un pas de demitere. Porumboiu: "Vineri vom avea un antrenor, nu putem continua aşa!"

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

 

Adrian Porumboiu îl avertizează pe Lopez Caro că va fi tras la răspundere pentru absenţa sa de la antrenamente. Finanţatorul Vasluiului speră ca pînă la sfîrşitul acestei săptămîni să pună capăt înţelegerii cu spaniolul.

 

“Sîntem ferm convinşi că peste cîteva zile putem vorbi despre lucruri serioase. Îi anunţăm pe cei care se uitau sau se uită la telenovele să mute canalul. E după părerea mea ultimul episod, unul pe care nu ni l-am dorit niciodată. Îmi pare rău că Vasluiul a menţinut capul de afiş, care nicidecum nu ne face cinste, dar nu din cauza noastră”, a spus Porumboiu, care îl avertizează pe Lopez Caro că va fi tras la răspundere pentru faptul că a lipsit de la antrenamente.

"Am verificat peste tot. În Europa nu găsiţi nicio echipă care să fie liberă cinci zile. Dacă găsiţi, îl luăm pe Lopez Caro şi îi facem statuie. El a venit numai să provoace. Cred că vom depăşi momentul ăsta. Dacă nu se prezintă la echipă, categoric vom lua măsuri. Şi sigur vineri vom avea un antrenor, pentru că nu putem să continuăm aşa”, a completat finanţatorul Vasluiului.

Porumboiu dă asigurări că pănă vineri va aduce un nou antrenor: “Nu putem pronunţa nici un nume, pînă nu clarificăm situaţia antrenorului de acum. Va trebui să găsim calea juridică legală să putem să trecem peste ceea ce avem acum. Avem în vedere cîteva nume, dar nu putem discuta despre acest lucru, pentru că avem antrenor, pe acest Lopez Caro, care este aşteptat la antrenamente”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.