Liga 1

Puzzle din Ghencea » Vezi imagini inedite de la antrenamentul Stelei!

Geraldo Alves, Geraldo, Steaua

Articol de Cristi Preda (foto)  —  joi, 07 octombrie 2010

Frigul de ieri dimineaţă le-a stîrnit cheful de antrenament şi de bună-dispoziţie steliştilor, la prima şedinţă de pregătire în vederea derby-ului cu Dinamo.



Geraldo a rîs cu gura pînă la urechi



Latovlevici a sfidat frigul şi s-a tuns 0



Brazilianul Ricardo a făcut cel mai greu faţă celor 6 grade




Narcis Răducan a debutat ca director sportiv



O dată cu venirea lui Lăcătuş, Bănel e iarăşi fericit



Doi sancţionaţi: Szekely, din cauza salariului mare, şi Kapetanos, pentru "roşul" cu Napoli


Piratat pe Facebook

Octavian Abrudan e deranjat de faptul că de cîteva săptămîni cineva a înfiinţat un profil de Facebook cu numele lui. "Postează informaţii, poze şi declaraţii în numele meu ca şi cum ar fi contul meu", a spus fundaşul. După meciul Steaua - Astra 1-1, pe Facebook a apărut o declaraţie ca şi cum ar fi fost a Abrudan: "Am jucat ca nişte copii, nu ca nişte adulţi".

Steaua, favorită la pariuri
Deşi e pe locul 4, la egalitate de puncte cu Rapid şi la 4 "lungimi" în spatele liderului Oţelul, trupa din Ghencea e cotată cu prima şansă la cîştigarea campionatului de către casa de pariuri sportingbet. Steaua are o cotă de 4,00, următoarele fiind Poli Timişoara (4,50), Rapid (5,00), CFR (6,50) şi Dinamo (7,50).

Emoţii cu Bonfim
Fundaşul dreapta brazilian nu s-a putut pregătit normal ieri. El a lucrat 20 de minute la sala de forţă, după care a efectuat doar alergări pe teren, acuzînd o problemă medicală. Celălalt fundaş dreapta din lot, Emeghara, nu are nici o şansă să joace cu Dinamo, fiind în recuperare după ruptura musculară suferită acum 3 săptămîni.

Nu-l iartă pe Kapetanos
Lăcătuş a explicat ieri, pentru stelisti.ro, de ce atacantul grec Pantelis Kapetanos nu va scăpa fără amendă după ce a luat "roşu" cu Napoli. "Nu sînt nici de partea lui, dar nici împotriva lui. Eu sînt de partea Regulamentului de Ordine Interioară şi acesta trebuie respectat de toţi jucătorii şi antrenorii, indiferent de numele celui în cauză", a spus ieri "Fiara". 500 de euro amendă şi pierderea primei de joc e sancţiunea prevăzută în ROI pentru cel care e eliminat.

- Lăcătuş va efectua cîte două antrenamente şi azi, şi mîine, urmînd ca săptămîna viitoare, înaintea derby-ului cu Dinamo, să conducă o singură şedinţă de pregătire pe zi.
- Pentru că i-au lipsit nu mai puţin de 13 jucători, 11 fiind la diverse echipe naţionale şi doi accidentaţi, Lăcă l-a băgat ieri la jocul-şcoală şi pe secundul Edi Iordănescu.
- Ilie Dumitrescu a dezvăluit că "acum un an cei de la Sevilla s-au interesat de mine, dorindu-mă antrenor, însă l-au preferat în cele din urmă pe Alvarez".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.