Liga 1

Borcea: "Ar fi o dramă, cel mai mare dezastru dacă nu batem Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, susţine că nu a avut nici un preinfarct, doar i "s-a făcut puţin rău după meciul de la Urziceni" şi a vorbit despre derby-ul cu Steaua.

"Nu e adevărat că aş fi avut un preinfarct, e o mare exagerare. Nu am avut ceva aşa de grav. Mi s-a făcut puţin rău după meciul cu Urziceni, pe fondul supărării şi al stresului. Atâta tot. Acum sunt bine", a spus Cristi Borcea în Cancan.

Apoi s-a referit la jocul cu Steaua, din etapa viitoare: "Ar fi o dramă, o nenorocire, cel mai mare dezastru dacă nu batem Steaua. Aşa e la fiecare meci cu Steaua, dar mai ales acum, când suntem unde suntem. Pentru un dinamovist n-ar trebui să existe motivaţie mai mare decât onoarea de a-ţi învinge rivala.

Va fi şi o primă consistentă, dar nu banii sunt importanţi. Fotbaliştii să se gândească şi la Cătălin Haldan când vor intra pe gazon.

Sper să nu fie influenţat derby-ul în nici un sens. Noi am fost dezavantajaţi în ultimele cinci, şase partide şi e deja prea mult. Balaj, spre exemplu, să se ducă să arbitreze doar în Liga Campionilor, să ne lase pe noi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.