Liga 1

Ioan Andone: "Ţin la MM, dar nu sunt de acord cu el. Dar m-aş bucura ca Steaua să se creadă deja campioană"! ;)

ioan andone, antrenor dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Debutul lui MM Stoica la Gazeta Sporturilor a stîrnit reacţii printre oamenii de fotbal. Toţi i-au citit opiniile fostului manager general de la Steaua, Unirea Urziceni şi, doar patru zile, Vaslui însă evită să le comenteze. Ioan Andone, în schimb, nu se dă în lături să-l contreze pe unul dintre cei mai de succes conducători de club din fotbalul românesc.


"MM este un tip extrem de inteligent, dar fiecare dintre noi are şi o doză de subiectivism. Aşa şi la el, care este prietenul meu şi departe de mine gîndul de a-l contrazice doar de dragul de a o face. Nu cred  însă că Steaua va lua campionatul, în ciuda argumentelor prezentate de MM. Ştiu că pot părea deplasat, dar eu încă sunt convins că Dinamo va lua titlu. Pentru asta este însă obligatoriu să batem Steaua în derby-ul de sîmbăta viitoare, cînd avem nevoie imensă de suporteri", a declarat pentru GSP.ro Ioan Andone, antrenorul echipei din Ştefan cel Mare.

CITEŞTE AICI DE CE CREDE MM STOICA FAPTUL CĂ STEAUA ARE CELE MAI MARI ŞANSE SĂ CÎŞTIGE CAMPIONATUL. MM VA SCRIE SĂPTĂMÎNAL ÎN GAZETA SPORTURILOR

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.