Ciclism

Argument pentru Contador: Chitanţa pentru carne există la Astana!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Acuzat de dopaj, după ce un test făcut în timpul Turului Franţei a ieşit pozitiv la clenbuterol, Alberto Contador are o şansă să-şi dovedească nevinovăţia.

Rutierul celor de la Astana a ţinut să justifice, la momentul respectiv, prezenţa urmelor de Clenbuterol în probele prelevate în ziua de pauză din Turul Franţei, explicînd că substanţa interzisă a fost prezentă în hrana care i-a fost dată la cină şi că este o victimă nefericită. "Organizatorul din Vuelta a Castilla y León, José Luis López-Cerrón, a vrut să ne viziteze în caravană şi l-a întrebat pe bucătar dacă să aducă ceva. Bucătarul nostru i-a cerut nişte carne şi López-Cerrón a adus carne cumpărată din Spania. UCI mi-a zis în faţă că e un caz de contaminare alimentară".

Declaraţiile îi sînt întărite de bucătarul Paco Olalla, cel care s-a ocupat de prepararea mîncării lui Alberto Contador. Acesta a afirmat că echipa Astana are chitanţe pentru toate produsele pe care le consumă ibericul şi că există şi una pentru carnea pe care Alberto Contador a consumat-o în ziua în care a făcut testul anti-doping.

"Cei de la Astana îmi cer mereu chitanţe pentru ceea ce cumpăr. Toată lumea a cerut dovada pentru carnea pe care se presupune că a mîncat-o. Cei de la Astana o au", a declarat Olalla.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.