Liga 1

Hizo a condus primul antrenament la Vaslui: "Avem şanse la titlu!"

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Viorel Hizo a condus prima şedinţă de pregătire, după ce spaniolul Lopez Caro a fost suspendat de Consiliul de Administraţie al clubului. Spaniolul va fi cercetat disciplinar.

 

"Mi-am dorit să revin în Liga 1! Am vorbit în permanenţă cu domnul Adrian Porumboiu. Vasluiul e o echipă cu un lot valoros şi poate reveni în lupta pentru podium. Trebuie să lucrăm cît mai bine pentru a ieşi din pasa proastă şi avem şanse la titlu", a spus "Dulăul".

Tehnicianul a discutat înaintea antrenamnetului cu jucătorii, în special cu Wesley şi cu Gabriel Cînu. În timpul antrenamentului a îmbinat exerciţiile fizice cu cele cu mingea.

Hizo a fost ajutat de cel care va ocupa funcţia de antrenor secund, Dorin Zotincă, iar portarii s-au pregătit cu Ioan Mangec, antrenorul de portari revenind asupra deciziei de a demisiona.

Mangeac a părăsit ieri antrenamentul refuzînd să mai colaboreze cu Juan Ramon Lopez Caro. Ibericul a fost nevoit să antreneze singur echipa, după ce secunzii săi şi-au reziliat contractele cu gruparea moldavă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.