Liga 2

Lucian Bălan e ofiţer de presă la FC Maramureş!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 09 octombrie 2010

După ce a avut două tentative de sinucidere, Lucian Bălan a fost numit ofiţer de presă la FC Maramureş.



Lucian Bălan a trecut prin momente de coşmar în ultima perioadă, după ce a fost dat afară de la Steaua. A vrut să se omoare, înghiţind pastile cu alcool, dar a fost salvat în ultima clipă de mama lui.

După ce a părăsit spitalul din Sighetu Marmaţiei, preşedintele lui FC Maramureş i-a sărit în ajutor. "Lucian Bălan va fi noul purtător de cuvînt al clubului nostru. Are nevoie de sprijin şi orice sfat de la el, un fost mare jucător, e mereu binevenit. Va primi bani, e normal şi e mulţumit cu suma pe care noi i-am oferit-o. A fost foarte bucuros că se poate întoarce în iarbă, acolo unde i-a plăcut cel mai mult", a precizat Dan Hotico.

La rîndul său, Lucian Bălan promite o conduită ireproşabilă în noua funcţie. "La Baia Mare m-am format ca jucător. Vreau să ajut echipa să promoveze şi o să-i ajut şi cu sfaturi pe antrenori dacă-mi vor solicita acest lucru. Romică Buia şi Ciprian Dorobanţu sînt doi antrenori de perspectivă şi au şansa lor", a precizat Bălan. Acesta va fi, pe lîngă ofiţer de presă al clubului, şi supervizor al Centrului de copii şi juniori de la FC Maramureş.


1.700 de lei va fi salariul lui Lucian Bălan ca purtător de cuvînt al clubului FC Maramureş

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.