Liga 1

Viorel Hizo la Vaslui, episodul 3! Lopez Caro şi-a reziliat contractul!

Articol de Cristian Lapa  —  sâmbătă, 09 octombrie 2010

Porumboiu a apelat din nou la "Dulău" după ce l-a suspendat din funcţie pe Lopez Caro, iar spaniolul a decis să-şi rezilieze contractul.



Viorel Hizo revine după doi ani la Vaslui. Aflat la al treilea mandat în Moldova după cele din sezoanele 2006-2007 şi 2008, "Dulăul" a condus aseară primul antrenament. Trecuseră doar cîteva ore de la decizia lui Porumboiu de a-l suspenda pe Lopez Caro. 

Gruparea vasluiană n-a motivat hotărîrea ce-l vizează pe spaniol, anunţînd printr-un comunicat doar că "s-a dispus începerea cercetării disciplinare împotriva salariatului Juan Ramon Lopez Caro. Pe perioada cercetării, contractul său se suspendă, iar clubul va apela la serviciile unui antrenor intermediar".

După decizia CA, Porumboiu a negociat cu avocaţii ibericului rezilierea contractului, iar spaniolul a părăsit Moldova fără a primi clauza de un milion de euro.

Ce a spus Hizo la revenire? "Mi-am dorit să mă-ntorc în Liga 1. Am păstrat legătura cu Adrian Porumboiu, iar zilele următoare voi semna un contract", a spus tehnicianul în vîrstă de 64 de ani. El va conduce echipa în amicalul de la Chişinău, cu Dacia, şi îl va avea secund pe Dorin Zotincă.

"Trebuie să lucrăm cît mai bine pentru a ieşi din pasa proastă. Nu mi s-a impus un obiectiv, dar avem şanse la titlu!"
Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.